3, Ingen

3, Ingen

Jag är ledsen, mina vänner. Jag var tvungen. Det blev alldeles för förutsägbart annars, och jag tror att jag rörde till det lite i åtminstone några av era huvuden. Hade jag missat någon? Skulle jag kasta in Söderling? Hade jag gått och slagit i huvudet?

Nej, ingen av de där sakerna. Jag kastade istället in en blank plats, för att röra till det såhär i slutet. Plus att jag vill markera att nej, det finns inga tre, eller fyra stora längre. Det finns två, och så finns det spelare bakom dem som kan utmana ibland. Huruvida man någonsin kunnat prata om de fyra stora, det tycker många är fel. Jag tycker nog ändå det är rätt. Murray har aldrig varit lika stor som de tre andra, men han har alltid kunnat slå dem, och han har alltid varit den som legat precis bakom dem. Så jo, det har funnits en stor fyra. Men numera, nej. Murray kommer knappast komma tillbaka till riktigt samma nivå och Federer, han får vara precis hur fantastisk han vill. Han är inte på samma nivå som Djokovic och Nadal. Det är numera en fantastisk duo där uppe i toppen.

Så, tredjeplaceringen, den får lov att vara blank denna gång. Som en liten markering, och jag tror faktiskt att jag lyckades röra till det lite i huvudet på vissa av er. Jag har nog sett hur några av er oroat er i kommentarerna.