Hög tid att placera sina långtidsspel

Det börjar ju dra ihop sig nu. Så är det. Vi har träningsturneringen i Abu Dhabi från torsdag till lördag. Lördag, då börjar kvalen till de första atp-turneringarna. Och sen, om en vecka och några timmar, dags för de första atp-poängen för säsongen att spelas.

Med andra ord, det är dags att titta på om man ska placera några pengar på de säsongspel som just nu erbjuds här på Bethard.

Först av allt så får man väl säga att spelbolagen, det gäller inte bara Bethard utan alla skriver ut det såhär, skulle kunna vara lite mer tydliga när det gäller över/under i de här fallen. Men under betyder bättre rankad än, och över betyder sämre rankad än. Här har man dessutom rört till det med att ibland ha över till vänster, och ibland över till vänster. Titta noggrannt innan ni spelar så blir det ju rätt i alla fall.

Zverev, jag håller med. Klart större chans att han inte är topp-3 än att han är det. Så rätt rimliga odds där.

Thiem ska väl kunna klara topp-8? Tycker han är favorit att vara det. Så under 8,5 där, varför inte.

Isner ska i normalfallet absolut klara att vara bland de 15 bästa, så under där också skulle jag säga.

Khcahnov är ett av de bästa oddsen här och det på att han är under 14,5, bättre än 14,5 alltså. Jag tror han kommer vara topp-10 vid nästa års slut. Så väldigt fint värde i 1,86 på under där.

Nishikori, precis på gränsen. Den kan man skippa.

Anderson samma sak. Det är där runt plats 10 han och Nishikori normalt landar.

Cilic, topp-7? Klart mer troligt än att han inte är det. Nästan aldrig skadad, och hyperstabil. Sjua eller bättre känns högst troligt.

1,52 på Djokovic som världsetta? Nja, det går ju inte att spela ändå. Han kan bli skadad.

Samma med oddset på Nadal. Blir lite för mycket lotteri.

2,80 på att Federer är sämre rankad än plats 6, där har vi det bästa oddset i den här listan. Redan efter Australian Open kan han mycket väl vara utanför den gränsen, och när seedningarna sen blir sämre, då kommer det bli jobbigare och jobbigare för honom. Otroligt fin chans sett till det där oddset så ska man lägga en slant någonstans, då ska man göra det där.