Dagens händelser

Så, vad har hänt i tennisvärlden idag då?

Nadal skrällde till med att lämna återbud till Brisbane.

Rätt smart att säga att det inte är knät utan en sträckning. Kan ju vara så naturligtvis. Eller ja, det är ju säkert så. Men han hade ju inte kunnat spela ändå. Det känns väl 50/50 någonting att han kommer göra ett försök i Australian Open men att han ska ha någon chans att göra sig själv rättvisa, då är vi nere på ganska få procent. Han behöver nog några månader till.

Djokovic förlorade ett set. Han är bra, Fucsovics. Den där spetsen saknas, men det är inte många på hans nivå som kan möta Djokovic utan att göra bort sig på det här sättet. Bra match, han var med långt in i andra, Fucsovics.

Och så var det dagens tredje toppgubbe i fokus. Men nja, det var inte mycket toppgubbe över Murray idag, även om det ska sägas att Medvedev gjorde en otroligt bra match. Samtidigt som, det är nog inte så svårt att göra bra matcher mot Murray när Murray inte är farligare än såhär. Vägen mot toppen är nog rätt lång trots allt för Murray.

På tal om lång väg mot toppen, Kyrgios åkte ut från topp-50 idag efter en bedrövlig insats mot Chardy i Brisbane. Han har fortsatt lite problem kan man säga den killen.