Onsdagens höjdpunkter

Mikael Ymer spelar just nu match i andra omgången i challengern i Noumea. Eller första omgången, men det är andra omgången, men det är som första omgången. Man har ju plockat bort kvalen på challengertouren så hälften av spelarna spelar en första omgång, lite som ett kval, och sen spelar man andra omgången med 32 spelare. Milojevic är det han möter. Han går mot förlust, men det är rätt jämnt. Kan vända. Blåser nästan lika mycket där som det gjorde här hemma under natten. Säger en del om hur svårspelat det är. Vill man följa den matchen så sänds den live här.

Vi går igenom vad vi har för kul att titta på idag också tycker jag.

Pune: 10:30 Chung-Gulbis 1,37-3,50 Bethard

Visst kan det här bli lite kul? Chung svajade ganska rejält i Abu Dhabi och har mycket att bevisa formmässigt. Det var snart ett år sen han spelade riktigt bra. Gulbis avslutade förra säsongen enormt bra och vill givetvis börja den här med att fortsätta klättra uppåt. Gulbis är en servekanon. Chung har returerna som sin stora svaghet. Jag är inte alls säker på att det här kommer gå särskilt smidigt för Chung.

Brisbane: 11:00 Medvedev-Murray 1,90-2.05 Bethard

Det här blir ju spännande. Hur står sig Murray mot en topp-20-spelare? Han såg helt okej ut mot Duckworth, men det här är förstås något helt annat och det faktum att Medvedev spelar så snabbt och flackt gör det extra intressant att se hur pass bra Murray kan hinna med. Antingen blir han avslöjad på det fysiska planet, eller så visar han att snabbheten fortfarande finns där.

Doha: 14:30 Djokovic-Fucsovics 1,04-17,25 Bethard

Jag vet inte om man ens kan kalla Dzumhur för en motståndare när det gäller de bästa spelarna. Han gör verkligen ingenting utan låter dem prygla honom precis hur de vill. Men visst såg Djokovic väldigt stark ut, inget snack om det. Nu Fucsovics, som slog Copil enkelt igår. Fucsovics har bollandet i högt tempo som sin styrka. Borde passa honom rätt bra att möta Djokovic faktiskt. Sen skiljer det så klart alldeles för mycket i nivå, men han kan nog bjuda upp till lite dans i alla fall, Fucsovics.

Doha: 17:30 Berdych-Verdasco 1,76-2,25 Bethard

Tycker det känns väldigt intressant med Berdych den här veckan. Han imponerade stort på mig mot Kohlschreiber, men Kohlschreiber passar honom väldigt bra och är han mycket till motstånd, Kohlschreiber? Kanske inte. Nu Verdasco. Ungefär samma nivå som Kohlschreiber, och Berdych har ganska lätt för Verdasco också. Imponerar han och vinner enkelt idag också, Berdych? Vinner tror jag att han gör i alla fall. Jag tror att Berdych kommer gå bättre än vad många tror i år.