Federer mest perfekt?

Jag hatar intervjuer. Varför ska man bry sig om vad någon sitter och säger när man vet att det inte är ärligt? Det kan väl inte finnas någon som inbillar sig att när toppspelarna för miljonte gången sitter och svarar på frågor från trötta journalister så är det vad de verkligen tycket och tänker som hoppar ut ur munnen på dem?

Givetvis inte. De säger det som passar bäst, det som går snabbast, det som ger dem mindre problem, och så vidare. De vill bara därifrån. Därför har jag väldigt svårt för folk som bygger sin bild av en idrottsman på hur han uppför sig i såna här situationer. Vissa gör sig till mer än andra, kämpar mer för att framstå som goda, och så vidare, men sväljer man det som sägs blint, då tycker jag man är ute på hal is.

Så, vad mycket bättre det är när man väljer att använda spelarnas tid till något sånt här istället. Att tvinga dem prata om varandra på ett sätt så de bara inte kan vara annat än ärliga. Eller ja, om Isner är ärlig med sitt val av volley, då skulle man ju kanske vilja klättra upp på en stege, klappa honom lite på huvudet och meddela att världen inte riktigt ser ut som han tro.

Vad säger ni? Hur hade era val sett ut? Kör på i kommentarerna nu. Inte vara blyga, mina vänner.