Tisdagens godbitar

Finns det någon kul tennis att titta på idag då? Det finns det naturligtvis ja. Vi tittar på vad man ska välja.

11:00 Raonic-Kohlschreiber 1,28-4,25 Bethard

De riktigt tunga namnen saknas i Rotterdam den här gången, och då blir det plötsligt en kanonchans för spelare som Raonic. Han börjar mot Kohlschreiber, som väl inte känns som någon servekanonsdödare precis, och jag tror att Kohlschreiber kommer falla ifrån en aning i år. Det här är en match Raonic ska vinna, men intressant att se hur han ser ut. Det har verkligen varit högt och lågt från honom hittills i år.

14:00 Berdych-Simon 1,57-2,65 Bethard

Spelar på matcherna gör man givetvis verkligen bara om man vill, och om man har pengar som man har råd att förlora. Men om man ska spela på atp-touren, då ska man spela på Bethard, annars är man osmart. Kolla oddsen där, och jämför gärna med andra bolag. Det finns inget annat bolag som har sådär höga odds. Det där är 99% återbetalning. Bethard tar alltså en krona per satsad hundring och i och med att man själv får välja vem man ska ta, det är en rätt bra affär det där. Kul match detta, och jag tror Simon kan ha en rätt god chans. Var det en liten dipp vi såg av Berdych i Montpellier? Han var inte jättebra mot Krajinovic i kvarten, och sen torsk mot Herbert i semi. Han var svag redan i första omgången där förresten där han förlorade set mot Bachinger. 7-7 i inbördes möten, Berdych har oftast varit den bättre spelaren, så givetvis, Simon har lite halvlätt för Berdych sådär. Simon har inga problem med flacka attacker och gillar att få fart mot sig. Passar att möta Berdych med andra ord. Vi får se om Berdych visar formen från Doha eller formen från Montpellier helt enkelt.

14:30 Goffin-Monfils 2,00-1,95 Bethard

Det måste ha konsumerats spännande grejer bland de som satte spelprogrammet i Rotterdam idag. Den här matchen spelas som tur är på Centercourten, som den ska göra. En av dagens godbitar. Men matchen ovanför, den spelas på Bana 1. Helt otroligt. Att de spelas samtidigt gör ju inte saken bättre heller. Passar Goffin ganska bra det här. Han får tid på sig att stå och mala på och en bra dag slår han Monfils. Samtidigt känns Goffins form otroligt dunkel medan Monfils var rätt bra förra veckan. Så ja, vidöppet, minst sagt, och vilka fina dueller vi kommer få här. Riktigt trevligt.

19:30 Nishikori-Herbert 1,30-4,00 Bethard

Herbert får chansen här i Rotterdam trots att han egentligen inte kom in i turneringen men finalplatsen i Montpellier gjorde att han inte hade hunnit i till kvalet och därmed får man en friplats. Lite otur då att han ställs mot fältets bästa spelare direkt. Samtidigt lite otur för Nishikori också som får möta en väldigt het spelare. Tveksamt om Herbert orkar ladda om efter sin bästa turnering någonsin dock och det ska väl passa Nishikori rätt okej det här också. Herbert kommer få det väldigt tufft med säkerheten i duellerna.

Det är i Rotterdam godbitarna finns idag, mina vänner. Högklassig tennis i New York och Buenos Aires också, men den kan inte konkurrera men den där uppsättningen matcher så Rotterdam är stället att följa idag.