Inför fredagens spel

Vi tankar om skeppet. Om några timmar är det dags igen.

Lopez ska visst spela en veteranturnering den här sommaren. Säger kanske en del om hans status som tennisspelare. Han håller på att lägga av helt enkelt och håller inte. Ska vara fri lejd för Berdych det där.

Evans-Wawrinka får väl ses som ganska klart dagens match. Kul att den går på en vettig tid. Evans stekhet, han förlorade finalen i Delray Beach vilket han kanske inte borde ha gjort men han är tillbaka igen och han är kapabel, det vet vi sen tidigare. Wawrinka, väldigt upp och ner, men det får vara dags att visa något nu tycker jag. Det känns som att Wawrinkas tyngd borde bli svår att hantera för Evans, men samtidigt är Evans väldigt duktig på att ta initiativ, och Wawrinka gillar ju inte att bli pressad ute i hörnen. Intressant match, vinnaren får möta Federer.

Annars så, är det inte väldigt jämna matcher? Nivån är hög, men vilken man ska välja, det beror väl på vilken spelare man gillar helt enkelt. Personligen kommer jag nog titta lite på ungtuppsmötet mellan Munar och Popyrin. Två framtida toppspelare det.

Nattmatcherna då? Stabilt, men samma sak här egentligen. Det är bra, men ingen sticker ut framför den andra riktigt.

Mannarino behöver verkligen komma igång snart. Annars rasar han totalt på rankingen i sommar. Redan nu har han rasat i spelstyrka dock. Knapp favorit mot Sandgren på oddsen, säger en del om hans utveckling. Frågan är vem som ska ta initiativ i den matchen. Troligen ingen.

Kukushkin-Krajinovic, helt okej nivå. Duktiga bollare. Borde kunna bli bra spel.

Ito-Donaldson, den känns ju lite sval kanske. Donaldson har varit borta sjukt mycket och bör börja vinna rejält med matcher, annars blir det challengertouren för hans del.

Carballes Baena totalt oduglig på hardcourt, så blir ingen match det där

McDonald, mycket het spelare. Mot Sousa som aldrig ger sig och alltid presterar. McDonald är duktig på att driva spelet, Sousa är duktig på att jaga och kontra. Både kommer få göra det de vill och då blir det ofta bra.

Tiafoe, är han lite överskattad nu? Jag tycker det. Jarry är ur form, och presterade inte i de här turneringarna, men de yttre förhållandena borde passa honom och jag tycker det är skrällchans där.

Så ser det ut. Blir trevligt det där. Mycket nöje.