Inför söndagen

Hur ser det ut idag då? Vi kanske får vänta ytterligare någon dag på de där riktiga, riktiga, riktiga toppmatcherna, men det ser kul ut det här också. Häng med.

Rätt kul att Goffin och Krajinovic får mötas. Man kan ju undra varför någon kan tycka det är kul. De är inte världens mest roliga, spännande eller sevärda spelare. Men det kan ju vara lite kul att se Thomas Johansson sitta och svettas på läktaren. Han tränade Krajinovic i början av den här säsongen. Det funkade kanske inte så jättebra i och med att de bara höll ihop ett par månader. Nu har han börjat träna Goffin istället. Lite prestige kanske på alla håll där, vem vet. Kommer bli bra spel också. Båda två väldigt beroende av att föra spelet, så kommer bli väldigt bra tryck i duellerna. Goffin ska väl kanske vara lite bättre men som sagt, Krajinovic lär nog vara lite småtaggad.

Rublev kommer in istället för Dimitrov, direkt in i andra rundan. Man kan tycka vad man vill om att man har turneringar där vissa spelare står över första omgången men vad man än tycker måste man tycka att det är ett problem att spelare som förlorar i kvalet får de här extrema räkmackorna. Otrolig möjlighet för Rublev, som minst sagt sladdar på rankingen, att få en fribiljett in på topp-100 igen.

Tror Edmund kan få passa sig lite mot Jarry. Han visade form i challengern här i Indian Wells förra veckan, men Jarry är en av de spelare som kan utnyttja förutsättningarna i Indian Wells bäst. Han är lång, han har en vinkel i sin serve som gör att bollen studsar superhögt, och han är också duktig på att slå på höga bollar. Kan bli en kul match.

Cilic och Medvedev, är vi så säkra på att de löser det där enkelt verkligen? Cilic känns angränsande till iskall, och Medvedev kanske är på väg ner lite också. Särskilt Medvedev-McDonald tycker jag ska bli intressant. Medvedev skulle kunna få problem med en så stark bollare som McDonald. Lajovic ska väl däremot vara lite för dålig för att hota Cilic.

Hyfsad lottning att få Carballes Baena i andra omgången i en mastersturnering. Grattis och välkommen till omgång tre, Schwartzman.

Albot är alltså favorit mot Fognini. Det måste vara någon som driver med mig. Jag förstår lite hur folk tänker. Fognini har inte varit som bäst, Albot har slagit igenom resultatmässigt, men alltså, de ska ju spela tennis, och det är liksom inte lite bättre som Fognini är på den aktiviteten. Kämpar han så vinner han.

Lite bökig öppningsmotståndare för Isner. I alla fall bökigare än det kan se ut på papperet. Popyrin är en lång rackare som servar tillräckligt bra för att Isner inte ska få särskilt många chanser. Isner är jättebra med de här yttre förutsättningarna, men det här är en match där det blir små marginaler och få bollar som avgör.

Johnson imponerade i första omgången, och han känns också som en spelare som ska kunna spela bra här. Jättehemmaplan för honom också, han är både född och bor i Kalifornien. Shapovalov, var står han? Utgångsbudet är att han inte står så bra till. Jag tror att Johnson vinner där faktiskt, trots att Shapovalov ska vara så mycket bättre.

Ja, det är väl okej matcher? Men kanske inget man är uppe hela natten för att se.

Bolt-Pella, det vill ju ingen se.

Wawrinka ska slå Fucsovics. Allt upp till Wawrinka där. Tillräckligt okej insats så kan inte Fucsovics göra något.

Hurkacz har förbättrat sig till i år. Jag håller med oddsen där. Jag är inte säker på att Pouille är märkbart bättre än Hurkacz.

Nu måste väl Khachanov lyckas vinna en match?

Och en matchotränad Donaldson, förlorar Nadal där är det en enorm flopp.