Inför lördagen

Äntligen dags för de sista spelarna att kliva in i turneringen. Den andra omgången ska avslutas.

Wawrinka-Krajinovic, mycket intressant. Första inbördes mötet, och vem lyckas? De har egentligen svårt för varandra, i teorin i alla fall. Krajinovic är svag i hörnen dit Wawrinka är en mästare på att placera sina motståndare medan Wawrinka inte trivs när tempot är alltför högt, Krajinovic är mycket duktig på att stå nära baslinjen och pressa upp tempot utan att dumma på säkerheten. Intressant match ur den synvinkeln, vem som får matchbilden dit den vill.

Comeback för Anderson och ganska beskedligt motstånd. Samtidigt ett motstånd som ger honom problem om han själv är alltför rostig så ett litet öga kan man hålla på den matchen.

Att Goffin står i 1,14 efter att ha varit så under isen i en challenger förra veckan, det är rätt otroligt det.

Dimitrov-Lopez, tänk er för fem år sen någonting, då var det en toppmatch på touren. Inte riktigt så längre kanske. Men kul att se Dimitrov tillbaka. Om det nu blir så. Kan förstås bli som det blev med Monfils igår, att han kastar in handduken i sista stund.

Obehaglig motståndare för Cilic. Totalt under isen formmässigt, Cilic och att då möta Rublev som alltid sätter allt på ett kort och inte ger motståndaren någon chans att skjuta in sig, obehagligt.

Nu ska väl Albot förlora en match kanske. Som han samlat på sig matchvinster nu senaste månaden. Men behaglig öppningsmotståndare för Federer. Albot har ingenting att komma med.

Om man staplar två Svarrar ovanpå varandra, får man en Opelka då? Ungefär. Skiljer lite mellan dem på de flesta sätten, men ändå är de rätt jämna i tennis som ni ser på oddsen. Lite fantastiskt det. Svarre har det lite tufft med räckvidden i returerna. Det kommer vara kraftigt emot honom idag, och jag tror Opelka har en väldigt fin chans där.

Behagligt för Tsitsipas. Kunde varit mycket värre där. McDonald förlorade egentligen i kvalet, helt utan att imponera.

Ungtuppsmöte mellan Tiafoe och Kecmanovic. Tiafoe den för mig klart bättre spelaren men Kecmanovic har klart bättre form. Vidöppet och borde kunna bli långa, fina dueller där.

Och så avslutar vi med Ferrers sista match i Miami, eller? Han pressade Zverev hela vägen i Hopman Cup i början av året och det sprutar ju inte direkt självförtroende ur öronen på Zverev. Jag tror att Ferrer mycket väl kan vinna den matchen. Zverev litar inte på sin säkerhet i bollandet just nu.