Inför söndagens Miamispel

Vad tror vi om söndagen då? Kan det här bli något?

32 spelare kvar och med andra ord borde det här vara hälften av världens 32 bästa hardcourtspelare. Stämmer kanske inte riktigt överens med verkligheten nej. Lite för många spelare kvar som inte riktigt hör hemma på den här nivån.

Hurkacz mot Felix tycker jag känns kul. Båda två stekheta senaste veckorna och två av de som är mest på väg uppåt just nu. Inte så säker på att de där oddsen är korrekta. Tror Felix har en kanonchans kväll.

Bautista-Fognini så klart. Måste bli riktigt fina dueller där. Och en liten chans för Fognini att slå en bra spelare igen. Känns inte som att det var igår det hände. Men Bautista-Fognini på hardcourt, utgångsbudet är nog alltid att Bautista bara är bättre.

Raonic-Edmund också lite kul. Kanske dagens bästa match rent nivåmässigt. Som ni ser innehåller de flesta matcher annars en spelare som inte är särskilt stark. Men här två bra spelare. Små marginaler så klart, men det känns som att Raonic tar det va? Jag tror det.

Delbonis…Djokovic borde inte behöva spela såna matcher. Ovärdigt. Ge honom segern bara.

Lajovic kan säkert tråka ut Kyrgios emellanåt. Extremt tråkig, Lajovic. Men om Kyrgios bara orkar fokusera i sitt servande kommer han hålla undan där, och han kommer tveklöst få sina matcher i Lajovic servegem. Ska klara det där, Kyrgios.

Coric ska i grunden vara väldigt mycket bättre än Chardy, men just nu? Det är inte så säkert. Känns otroligt fladdrig just nu, Coric, och Chardy känns som en spelare som Coric inte får ut så jättemycket av sina styrkor mot. Kan skrälla där.

Ramos lär knappast röra Isner. Superframgång för Ramos att gå till tredje rundan dock. Längesen han var med så pass i en stor turnering.

Och så Basilashvili mot Haase. Vem kommer att titta på den egentligen? Antagligen snudd på ingen.