Inför onsdagen

Onsdag! Tennisonsdag! Med en bonusmatch. Det skulle bara varit två matcher idag, två kvartar. Men nu får vi två kvartar och en åttondel. Inte dumt alls.

20:00 Federer-Medvedev 1,32-3,80 Bethard

Skulle spelats inatt, men idag istället. Tackar för det. Jag tror väl ungefär som igår, att det här passar Federer väldigt bra egentligen, så länge han spelar bra. Spelar han dåligt, då luktar det lite stånga sig blodig mot Medvedevs försvar-varning.

Medvedev trivs inte jättebra med att föra spelet. Han vill egentligen mer försvara sig än anfalla. Det kommer inte funka idag, för Federer har attackerna för att slå igenom honom med dunder och brak. Om Medvedev väljer att gå utanför det han normalt vill göra och spelar lite mer offensivt, då har han chansen, för då kan Federer plötsligt få problem när han blir stressad av att behöva försvara sig. Men om allt blir som det ska, och båda två spelar som de brukar, då vinner Federer.

22:00 Isner-Bautista 1,95-2,00 Bethard

Ja, kan ni hjälpa mig här eller? Tycker den här matchen är så vansinnigt svårläst. Kommer Isner ha problem med Bautistas flacka spel och att Bautista därmed knappt kommer behöva attackera för att Isner ska ha svårt att hinna med? Eller kommer Bautista ha lite för små marginaler i sitt spel så Isner får de där öppningarna i hans serve som han behöver?

Inte mötts sen 2016. Bautista vann senast, men Isner har 2-1, alla på hardcourt. Inte mycket att bry sig om där. Någonstans tror jag lite fördel Isner, trots att jag tror att Bautista är den något bättre spelaren av dem. Totalt sett ska det inte passa Bautista så superbra att möta servekanoner helt enkelt så nej, jag tycker det luktar Isner här, även om det så klart är fruktansvärt jämnt.

02:00 Coric-Auger Aliassime 1,76-2,25 Bethard

Och så ungtuppar på natten. Får de här killarna verkligen vara uppe såhär sent?

Det känns väl som att det ska spricka för Felix nu, men det har jag å andra sidan trott rätt många gånger senaste veckorna. Nu har han dock en jättestark defensivspelare att tugga sig igenom, och frågan är hur det kommer gå. Jag tror det kommer bli lite för tufft, varken mer eller mindre.

Men samtidigt, vilken chans för Felix att visa ännu mer. Han slog Basilashvili och visade därmed att han håller riktigt bra mot topp-20-motstånd. Coric är ett snäpp upp. Han är nästan topp-10 och ja, klarar Felix det här också, då börjar det bli riktigt sjukt.