Hyfsad skalle

Det här är ju något av det sjukare ändå. Det här är Nadal, men liksom något annat. En frisk Nadal, på något vis. Eller hur beskriver man Felix?

Han spelar som Djokovic, och verkar ha Nadals noggrannhet. Återstår att se om han har någon av deras psyken. Det får nog framtiden utvisa. Jag funderade ju i morse lite kring om det var nervositet eller inte att serven fallerade för honom mot Isner igår kväll.

Jag får det till att tweeten ovan är publicerad lite efter 21 igår kväll svensk tid. Med andra ord, 1,5 timme någonting efter att matchen mot Isner tog slut. Om det stämmer eller ej, man ser honom inte som det också står i tweeten, men man får väl gissa att det stämmer, och är det inte rätt underbart? Det är exakt det här som det handlar om för unga spelare. Att inte tycka att man uppnått något som är tillräckligt bra, att inte bli nöjd, att bara fortsätta framåt. Och visst är det lite…gulligt på något vis. Det är liksom så barnsligt att ställa sig och serva direkt efter man förlorat på grund av just serven. Det är liksom sånt där som ens 10-åring gör efter att han precis förlorat KM-finalen, typ. Nu är inte Felix så mycket äldre än så i och för sig.

Hur som helst, jag tycker det där var lite coolt, och det ska bli så vansinnigt spännande att följa honom framöver.