Podd imorgon

Det är tur att det är en liten mellanvecka i tennisvärlden det här, för en mellanvecka har det blivit för både mig och för bloggen. Eller ja, jag har ju ärligt talat tittat på massor av tennis då jag inte haft något bättre för mig, men jag har inte orkat skriva om den då jag helt enkelt varit lite krasslig. Det är jag väl visserligen alltid mer eller mindre, men nu har det varit mer. Så mycket mer att jag idag tvingades besöka Dr Sultan, som då han till viss del saknade det svenska språkets gåva använde teckenspråk istället för att genom att peka rakt upp i taket meddela att mitt infektionsvärde, bakteriehalt, eller vad det nu är de mäter, inte riktigt var på den låga nivå det ska vara. Kort sagt, jag har jävligt ont i bihålorna, jag har feber, och jag är angränsande till ur spel. Men Dr Sultan gav mig penicillin, och därmed lever hoppet.

Det lutar åt att vi kanske kan genomföra veckans podcast som vanligt på torsdagar, jag och Sladjan, och vill ni lämna förslag på vad som ska vara med, gör det här i kommentarerna eller mail hawkeye@bethard.com.

I övrigt, det kan nog bli lite lugnare här kommande dagar. Det är inte ofta jag viker ner mig då mitt jobb råkar vara det roligaste som finns, och inte är alltför ansträngande men nej, det gör lite för ont och är lite för mycket skit i huvudet för att orka tänka fram något vettigt att skriva.

Vi säger väl så, så är jag tillbaka när jag är tillbaka helt enkelt.