Idiot-Kyrgios

Om någon kallar någon annan för idiot tycker jag det är okej att kalla den personen för idiot, så jo, jag tänker kalla Kyrgios för idiot idag.

Han har blivit intervjuat i en amerikansk podcast, och här är några av hans idéer.

  • Han ”tål inte” Djokovic på grund av hur Djokovic firar sina vinster.
  • Han ”tål inte” Djokovic på grund av hans besatthet av att vara omtyckt.
  • Det spelar ingen roll hur många turneringar eller Grand Slam Djokovic vinner, han kan ändå inte bli störst. Ingen motivering till varför dock.
  • Toni Nadal är en ”idiot”.
  • Verdasco är ”den mest arroganta” personen som Kyrgios träffat. Verdasco anser också, enligt Kyrgios, att han är gud gåva till folket. Kyrgios tillägger också att Verdasco har en ”medelmåttig” backhand.
  • Murray är ”mycket” bättre än Djokovic för att han enligt Kyrgios både servar och returnerar bättre. Han menar också att Murray borde ha vunnit fler Grand Slams än Djokovic, tyvärr ingen förklaring till varför det inte blivit så från Kyrgios del utan det bara borde vara så. Kyrgios påpekar i sammanhanget också att Murray vet hur man hanterar slicar. Djokovic vet tydligen inte alls.
  • ”Federer kommer alltid vara den störste”, enligt Kyrgios.

Ja…vi lever i en tid med påhittade, falska nyheter, så man blir ju alltid misstänksam, men det här är alltså en ljudinspelning, med Kyrgios, som vem som helst kan lyssna på. Sen om han är allvarlig eller helt enkelt bara trollar lite, det vet man ju aldrig. Man vet aldrig med idioter.

Han har inte många poänger, eller vad säger ni? Det skulle väl vara det där med Djokovic besatthet av att vara omtyckt. Där kan jag hålla med, det är inte så charmigt faktiskt. Men i övrigt har han ju liksom bara fel, eller har usla åsikter. Jag menar, man kan ju tycka saker, så länge en fråga är mer eller mindre öppen för tolkningar. Som exempelvis, man kan diskutera om Federer eller Djokovic är tidernas största, bästa, allt vad det är, spelare. Men man kan ju liksom inte diskutera kring vem som är bäst av Djokovic och Murray. Det går ju inte, för det är liksom ingen tolkningsfråga. Det finns väldigt tydlig fakta i ämnet.

Han verkar inte särskilt smart, han verkar extremt otrevlig, en idiot helt enkelt.

Undrar hur Nadal hanterar det här egentligen. Han kommer inte bli glad. Djokovic klarar det säkert, men Nadal, det kommer inte bli bra det här.