Franskaoddsen – vad spelas just nu?

Ska vi ta oss en liten titt då? Sista chansen att spela innan lottningen. Chansartat, lite kanske på vissa sätt. Mycket avgörs av lottningen om oddset kommer vara bra eller inte men vi har ju liksom inte så mycket annat för oss just nu, så varför inte. Dagens podd precis inspelad förresten. Jag hoppas ni kommer tycka vi är okej den här gången också. Kommer i bästa fall ut idag, avsnittet som kommer heta ”Skägg i grupp” efter att Sladjan slog fast att man helst har skägg tillsammans med andra, exempelvis i ett lag, snarare än i tennis som är en individuell idrott. Han är oerhört rolig, min gode vän.

Men oddsen var det. Här har vi dem.

Man ska väl passa sig lite för spelarna som inte är med kanske. Berdych kastade in handduken idag, trodde det var gjort redan. Chung ska nog inte heller vara med antar jag, Gasquet lite oklar efter wo den här veckan, och kanske någon mer.

Går det att hitta någon över 100 gånger pengarna som man kan spela då?

Vad ska man säga. Ingen av de här vinner ju. Så nej, jag tycker nog inte man ska hålla på.

Det är de här spelarna det handlar om. Några av dem.

Ska vi dra de som kan vinna kanske? Kan ju vara lite intressant kanske. Hur många tror ni det är?

Nadal, Djokovic, Thiem, Tsitsipas, Federer, Del Potro.

Sex stycken blev det den här gången som kan vinna. Olika grader av möjligheter så klart, men om någon av de andra ska vinna krävs det att solen eller månen ramlar ner, kanske båda, och det är inte säkert de gör det då heller. Turneringen kan ju bli avbruten då i värsta fall liksom.

Så, sex spelare. Vem ska man spela på?

Jag tycker inte Nadal. När man räknar lite på hans odds så landar man i att det inte finns något värde i 2,10. Man kommer få högre odds totalt om man spelar på honom i varje match istället.

Jag tycker inte Thiem. Jag tror nämligen han är den av favoriterna som löper störst risk att ryka första veckan, och man kommer få ungefär samma odds på honom inför åttondelarna, så tror man på honom ska man vänta.

Jag tycker inte Tsitsipas. Jag tycker helt enkelt inte hans odds är jättebra, utan snarare som jag hade satt det ungefär.

Jag tycker inte Federer. När man såg honom i Rom så, det är svårt att se honom slå Nadal eller Djokovic tycker jag, särskilt Nadal, och ska han vinna kommer han antagligen behöva slå båda. Nej, för lågt odds nu.

Del Potro till 67 gånger pengarna, absolut. Hans kapacitet är högre än de flesta andras, och han visade att han kan slå Djokovic i Rom, även om han nu inte vann matchen. Jämför honom med Zverev exempelvis. Del Potro är för mig sjättehandsfavorit, och han är därmed alldeles för långt ner med alldeles för högt odds.

Om man vill ha någon av favoriterna skulle jag ta Djokovic. Han spelade inte så bra mot Nadal i Rom. Spelar han bättre, om de får mötas den här gången, har han ändå en riktigt bra chans och någonstans så, Djokovic har vunnit tre Grand Slams i rad. Han är att räkna med, så att säga.

Oddsen finns givetvis att tillgå här på Bethard. Notera också att Bethard har högst odds av alla spelbolag på matchoddsen nu under Franska Öppna.

Håll koll på när podden kommer nu. Så hörs vi om lottningen, antingen sent ikväll eller imorgon bitti.