Missa inte podden

Jag har varit lite dålig på att påminna er om de senaste avsnitten. Det har varit väldigt mycket med Franska Öppna och jag har fått prioritera att få ut texterna istället.

Men nu är det ju lite lugnare. Jag kollade på massor av grästennis igår och oj vad härligt att det är igång. Hur kul kommer inte det bli när de bästa spelarna kliver in nästa vecka. De flesta av dem i alla fall.

Tills dess tycker jag dock ni kan mysa lite med podden. Har ni ännu inte lyssnat på den alls, gör det. Det finns drygt 20 avsnitt att tillgå om man klickar på Hawkeye podcast här högst upp på sajten eller går in på Spotify/Itunes. De flesta är faktiskt till stor del tidlösa. Vi försöker att inte ha alltför mycket innehåll som enbart är aktuellt, utan övervägande del av avsnitten består av sånt som man kan lyssna på när som helst. Så ge den chansen, från typ avsnitt fem eller nåt sånt är vi faktiskt rätt bra jag och Sladjan, det tycker åtminstone jag.

Det senaste avsnittet spelades in i torsdags, lyssna på det. Veckans avsnitt spelas in redan imorgon onsdag. Vill ni vara med och påverka vad vi ska prata om då så finns fortfarande chansen. Skicka ett mail till hawkeye@bethard.com.