Roligt

Ni vet att jag är rätt allergisk mot spelare som försöker skoja till det under matcher och på så vis försämrar sina chanser att vinna. Kort sagt, Kyrgios försök att leka uppvisningsspelare, jag tycker inte så mycket om det, eller om honom. Nu har hans kollegor för första gången börjat knorra kring hans sätt att uppföra sig för övrigt. Det kommer nog jag och Sladde prata om i Hawkeye imorgon. Glöm inte att bidra med förslag till vad vi ska prata om i övrigt förresten. Skicka det till hawkeye@bethard.com.

Men det var inte det vi skulle prata om nu. Man kan ju vara lite rolig, lite underhållande, utan att förstöra för sig själv. Det här tycker jag var roligt.

Sen finns det ju lite tragikomiska bitar i det också. Som att Paire kämpade mer under den där fotbollsduellen än han gör under hela tennismatcher annars, men varför inte. Vänsterfotad förresten, Paire. Märkligt det där. Jag har samma åkomma, men tvärtom. Vänsterhänt och högerfotad.

Duktiga var de i alla fall. De har lite boll i sig ändå, vissa av spelarna på touren även om man ska veta att det där, att stå och spela fotboll med tennisboll på just det där sättet, det är något de tränar en del på kan jag säga. Hade ju varit lite roligt om han hade satt den där volleykanonen till slut också, Paire.