Inför Hamburg

500-turnering! Veckan som var, den var verkligen inte rolig alltså. Det var helt enkelt för låg nivå, både på startfälten och spelet. Jag tror det kan bli lite bättre nu. Dels för att det är större turneringar på gång, men framför allt för att spelarna nu vilat lite sen Wimbledon och börjar spela igen. De bras spelarna alltså. Fältet i Hamburg ser helt okej ut och japp, nu ska vi titta till lottningen.

Thiem är med och Thiem är därmed givetvis storfavorit. Jag tror man ska vara väldigt försiktig med att inbilla sig att han tappat formen eller nåt sånt bara för att han inte hade ett rätt i Wimbledon. Han försökte knappt den här grässäsongen. han vilade och hoppades på att få med sig några matcher i Wimbledon, inte mer än så. Nu är det grus igen, och nu lär han vara bra igen.

Jämfört med Båstad förresten. Garin som var förstaseedad i Båstad är här åttondeseedad. En viss skillnad.

Intressant att se om Zverev har något att komma med. Jag tror det inte, men nu är vi snart framme i augusti, säsongen går mot sitt slut, och han har fortfarande liksom inte kommit igång. Anmärkningsvärt, minst sagt. Superhemmaplan för honom detta. Han är född i Hamburg. Han har sällan spelat som absolut bäst här, men nu när han haft det motigt, vem vet, det kan kanske vara mysigt att komma hem.

Annars ska man så klart alltid hålla koll på Mayer. Två titlar i den här turneringen, inga titlar någon annanstans, och även en finalplats, han var i final förra året. I övrigt har han under sin långa karriär mäktat med två finaler sammanlagt. Helt otroligt.

Oddsen? Dem har vi här.

Kommer härifrån Bethard förstås, så bara att klicka er fram till dem för att spela.

Jag hade utan tvekan kört Thiem, inget snack. Jag tror att han bara är mycket bättre än de andra och jag tror att han vinner. Kom ihåg hur det såg ut under grussäsongen. Då var han näst bäst av alla spelare, och Nadal är inte med här.

Oddsen på skrällarna är ärligt talat ganska låga så ska man spela något, Thiem.