Ska inte vara möjligt

Fascinerande faktiskt. För han kunde ju spela tennis förut, Dimitrov. Han har varit både topp-10 på rankingen och vunnit en masterstitel. Nu kan han inte spela längre. Alls.

King vinner inte matcher ens på challengertouren längre. Han har kvalat in i några challengers och vunnit någon strömatch men han håller inte på den nivån. Ingen särskilt bra spelare att förlora mot alltså och han gjorde väl inte så mycket i den här matchen heller. Han stod långt bak och bollade över slag som studsade vid servelinjen. Sen skötte Dimitrov resten.

Sällan jag sett en spelare tappa alla sina slag, hela sitt spel, på samma gång. Det är väl serven kanske. Han kan fortfarande serva. Men noll kontroll i backhanden, noll kontroll i forehanden, och i volleyn. det ser ut som att hans racket är gjord av betong. Han försöker liksom inte ens, det ser ut som att han bara fokuserar på att ens träffa bollen.

Tennisspelare hamnar i svackor ibland men Dimitrovs svacka just nu måste vara något av det sjukaste man sett. Han kan inte spela längre.