Känsliga tittare varnas

Det här är något som i alla fall jag skulle kunna vakna kallsvettig, skrikandes över om jag drömt. Det är verkligen så, så, så pinsamt.

Bilderna talar väl ett rätt tydligt språk. Jag måste liksom dåligt av att behöva se det. Han hade nog önskat att det fanns en fallucka någonstans vid baslinjen som han kunde kliva på med flit.

För övrigt, på tal om det här jag skrivit om massor av gånger med tennisens oskrivna regler. Eller rättare sagt, regler som man i allmänhet inte följer från domarnas håll. Precis när han påbörjar den där dansen mot handduken samtidigt som han pekar på den har han förlorat poängen såvida Medvedev fortfarande har minsta chans att ens få en racket på bollen. Hewitt åkte dit på det i Wimbledondubbeln senast exempelvis. Han jublade efter att ha satt en volley som var i princip otagbar men en av motståndarna fick en racket på bollen och domaren följde tro det eller reglerna och berövade Hewitt poängen. Nu blev det ju rätt här ändå eftersom Medvedev både fiskade upp bollen och vann den, men ändå. Värt att påpeka. Och Tiafoe, ja, han hade ju kunnat stå kvar vid nätet och bara slagit in nästa boll istället för att börja dansa mot handduken kanske. Då hade han nog mått allmänt bättre.