Det hände under första Montreal-dagen

Svaret på rubriken? Ja, det hände nästan ingenting. Här lite bilder i alla fall. Kamerorna var ju på, även om det inte hände något.

Få tal om att inte hända, Dimitrov, det är nästan som att han inte är på banan när han spelar just nu. Han är där i någon slags fysisk form, men det är väldigt svårt att förstå vad han försöker med. Det finns inte en enda linje i hans spel som talar för att han skulle kunna spela bra. Mycket bra start för Wawrinka. Helt perfekt att få spela in sig i den här typen av match där motståndaren inte gör en enda sak för att göra det svårt för en.

Jag sa igår att Polansky är medelmåttig. Det är han. Extremt medelmåttig. Men vad spelar det för roll, Monfils förlorar ju gärna ett set ändå.

Och så var det ju högst upplagt för att Shapovalov skulle lyckas ta en seger när det var hemmaplan och han ställdes mot en spelare som är i ännu sämre form än han själv.

Resultaten, de såg ut såhär.

Tsonga var riktigt, riktigt dålig. Struff bra. Som han pumpar på alltså, det är inte lätt att stå emot och det var en del i det hela men Tsonga, jösses vad vekt det var. Han kunde inte ens serva riktigt. Sällan man ser en spelare har så stora problem med sin serveteknik. I stort sett allt landade i nät för honom.

Bra start av Raonic. Lugnt och kontrollerat. Kanske kan prestera något den här veckan. Hoppas det.

Och ja, annars så, jag vet inte. De flesta av de där matcherna bryr sig väl kanske inte så många om, så vi kan väl nöja oss med resultaten kanske. Så börjar vi strax fokusera på vad som händer ikväll och inatt. Titta tillbaka för det om en stund.