Vi kan förlora

Nya bud. Nu kan vi ju absolut förlora den här matchen.

De känns ju kanske inte som att de skulle offra varken hus eller hem riktigt för att spela de här matcherna, bröderna Ymer. Nu hade de tänkt spela, men Elias hade visst för ont i armen. Han har säkert ont i armen. Men kanske inte första gången någon av dem uteblir, så mycket kan man väl säga.

Därmed kan vi som sagt plötsligt förlora.

Sverige har nu bara en klar match, den första. Där kan inte Mikael Ymer förlora hur han än bär sig åt. Men sen är det öppet.

Sela klar favorit till att slå Eriksson så klart, så troligt med 1-1 efter första dagen.

Dubbeln, där kommer ju Israel köra med antingen Sela eller Leshem. Leshem har gjort någon enstaka bra dubbelturnering på challengernivå. Sela är svag i dubbel, men är israelernas överlägset bästa spelare så talar nog ändå för honom. Erlich är matchens klart bästa spelare, men Eriksson/Göransson är samspelta sen tidigare. Om Sela spelar dubbeln är den matchen vidöppen.

Sen Ymer mot Sela, Ymer klar favorit.

Och sist Eriksson-någon Israel i en eventuell avgörande match. Eriksson favorit där, men kanske inget att luta sig mot om det börjar blåsa.

70-30 skulle jag säga att vi har, men risken för förlust finns där. Det avgörs imorgon, för idag kommer det bli 1-1 om inget konstigt händer.