Nytt test för ATP

Man ska väl börja med att säga att jag inte har en aning om något av det här stämmer, men den här personen som lägger ut det har jag sett en del från förut på twitter och jag tycker det känns någorlunda trovärdigt. Och så hör man ju också. Det är italienska, men vissa ord sticker ju igenom, och på rösten låter det också som att det är domaren som han anger att det är, italienaren Moscarella med den aningen speciella rösten som i vanliga fall dömer på atp-touren och bland annat alltid dömer de svenska turneringarna. Han har väl till och med dömt någon final i Stockholm eller Båstad har jag för mig.

Först så coachar han alltså en av spelarna.

Känns väl lite olämpligt kanske, men om det här, som kommer från samma match stämmer, då kan jag knappast tänka mig någon annan lösning än att han helt enkelt får sparken och aldrig mer syns i en domarstol i en tennisturnering.

Var svårt att få in det där på rätt sätt, men det är alltså två tweets och två videos. Kolla den längst ner, precis ovanför det jag skriver här.

Han måste givetvis trott att han inte hördes. Han är inte van vid att döma på challengertouren och kanske inte ens hade koll på att matchen sändes. Och även om han hade koll på det så hade han väl garanterat inte koll på ett det satt en mikrofon precis vid honom. För så hjärndöd att han säger sånt där när han vet att folk hör kan han väl åtminstone inte vara, eller?

Fortsättning följer. Jag gissar att det händer absolut ingenting. Men man vet aldrig.

Som sagt, personligen vet jag inte att det faktiskt är han. Det låter som han och det står att det är han. Och det gäller en challenger som spelas i hans hemland. Så logiskt, absolut, men det går mig veterligen inte att kolla vilka som dömer matcher någonstans så jag kan inte garantera det. Gäller också det som det står att han säger. Jag hör det inte själv, men jag är ju rätt övertygad om att det stämmer.