Hawkeye tillbaka imorgon – Skicka mail!

Sladjan har varit och lekt av sig i Los Angeles, myst lite med Zlatan, troligen festat med en skådespelare och artister och så vidare men nu ska han vara på väg tillbaka till verkligheten och imorgon fredag är det därför dags för veckans Hawkeye att spelas in.

Vi har massor att prata om, eller?

Ganska trötta de här asiatiska veckorna måste jag erkänna. Eller ja, att jag tycker det i alla fall. Jag skulle nog sträcka mig så långt som att säga att det här är de veckor på året då jag allra mest varvar ner tennistittandet förutom givetvis i december då det inte spelas något alls.

Det är dock Shanghai nästa vecka. Mastersturnering, så det ska vi ju prata om på något sätt. Förslag på något särskilt vi ska spåna kring?

Men kanske mest av allt, vill ni att vi ska prata om något som inte har med den pågående tennisen att göra, då finns det extra stora chanser den här veckan, just för att tennisen som pågår kanske inte lockar sådär ultimat mycket.

Så, vad som helst, förutom att det bör ha med tennis att göra. Frågor, idéer på samtalsämnen, allt. Skicka det till hawkeye@bethard.com så ska vi se till att göra ett riktigt bra avsnitt imorgon också.