Inför onsdagen i Shanghai

Så, vad har vi under onsdagen då? Jag tycker det varit rätt bra spel hittills i Shanghai, och det känns som att de bra spelarna är rätt pigga den här veckan. Djokovic vann till och med en dubbelmatch idag. Då är han pigg. Han vinner ju aldrig i dubbel annars. Kan bli kul till slut det här.

Är Pouille stabil nog i egen serve för att slå Isner. Jag tror inte det, men visst är oddset på Isner väl lågt. Otroligt vad hoppiga folk är när det gäller Isner. Inför matchen mot De Mianur idag var han inte vatten värd på oddsen. Här ses han plötsligt som världsmästare, typ. Märkligt.

Berrettini ska inte kunna förlora mot Garin på hardcourt. Han är för mycket bättre. Enda risken är väl att spelet skulle kunna bli lite för grusigt och att hans underlagsfördel därmed skulle försvinna lite. Men klasskillnad, och besvikelse om han inte vinner skulle jag säga.

Tsitsipas var nog inte riktigt så bra som finalplats kan indikera i Beijing. Lite lurigt att möta Felix nu när Felix är på väg upp. 2-0 Felix hittills, båda gångerna i år. Lite intressant givetvis eftersom det är två spelare som förväntas vara uppe i den absoluta toppen i många år framöver.

Fritz-Khachanov, lite tidigt att sova middag kanske men det skulle passa. Otroligt tråkiga spelare. Khachanov i min mening den enormt mycket större och bättre spelaren, men han känns fortsatt extremt fladdrig. Inte kul, men visst är de bra. Det finns inga dåliga matcher i den här turneringen i stort sett.

Chardy har slagit Zverev en gång, 2015 i Kuala Lumpur. Någon som saknar den turneringen förresten? Den försvann lite i skymundan, utan att någon märkte det, för ingen brydde sig om den. Men tre segrar för Zverev efter det och borde ju passa honom helt perfekt att möta Chardy. Bara stå och serva och hålla i bollen lite så kommer Chardy förr eller senare slå bort sig.

Lite tveksamt hur Bautista är mot servekanoner. Han har lite väl små marginaler i sina slag för att vara sådär perfekt stabil i egen serve men jag tycker samtidigt han ska vara tillräckligt mycket bättre än Opelka för att vinna. Lite viktigt nu för Bautista som jagar slutspelsplats.

Bara ett inbördes möte mellan Millman och Rublev. Grus på challengertouren 2015, inte mycket att luta sig mot. Men visst borde det passa Rublev rätt dåligt att möta Millman? Jag tycker det. Millman har tempot för att hela tiden göra det svårt för Rublev att börja panga och om det slutar i ett rent högtempobollande, då tror jag att Millman är säkrare. Rätt bra skrällchans där faktiskt.

Spelar någorlunda lika, Goffin och Kukushkin. En rätt betydande skillnad dock. Goffin kan sätta egen fart på bollen, det kan inte Kukushkin, och direkt svagt av Goffin om han torskar där.

Djokovic möter Shapovalov och nja, Shapovalov är bara för dålig. Det ska inte kunna hända något. Men lite bra spel ska det ju kunna bli. Alltid kul när Djokovic möter offensiva spelare.

Superform på Carreno Busta, och Thiem kan väl vara lite trött efter Beijing kanske? Jag skulle inte sätta några miljoner på Thiem till det där oddset.