Veckans Hawkeye ute!

Det är väl bara att lyssna på Sladdis egentligen. In och lyssna på veckans Hawkeye innan…ja, det kommer ju inte försvinna om ni inte lyssnar fort, men lyssna ska ni i alla fall, någon gång.

Hawkeye kommer som det ser ut komma ut på onsdagar framöver. Detta beroende på att jag och Sladdis visat oss vara så vassa poddare att vi nu förväntas göra en podd om fotboll också. Premiären är på fredag där tror jag. Jag tror jag eventuellt tar en lite mer tillbakadragen position där och låter Sladdis sköta snacket så att säga, det blir nog bäst.

Hur som helst, det gör att Hawkeye får flytta sig till onsdagar, men jag tror det passar rätt bra faktiskt så snarare ett plus än ett minus.

Den här veckan tycker jag vi var rätt vassa. Oftast är bara en av oss i form åt gången men denna gång tycker jag vi var rätt bra båda två. Vad vi pratar om, äh det får ni höra i avsnittet. Sladdis avslöjar ju lite i videon däruppe också.

Lyssnas här på Bethard, klicka högst upp på Hawkeye podcast så har ni alla avsnitt. Eller på Spotify. Eller på Itunes. Allt precis som vanligt.