Frossa i året som var – Välj din spelare

De har inte legat på latsidan sen säsongen tog slut på atp. Eller ja, inte på deras streamingtjänst i alla fall. De har klippt ihop riktigt trevliga grejer på tennistv.

En timmes frossa i de bästa slagen från de bästa spelarna i världen. Det här är ju lite intressant faktiskt, vilket klipp klickar ni igång först? Jag tror ju Federer, men här hade man velat ha en undersökning. Synd bara att jag inte har något sånt verktyg här, otur, så vi får sväva i ovisshet.

Hur som helst, här, Federer bästa poäng från 2019.

Han kan spela lite grann, gubben.

Djokovic fick några minuter mindre.

Rätt intressant faktiskt. Vad ni klickar på är jag som sagt nyfiken på, men det går ju att se hur många som sett klippen på youtube. Federers klipp har setts av 108 000 människor. Eller ja, 108 000 gånger ska man säga. Djokovic klipp 60 000.

Nadal då? Han krossar. 140 000 gånger har klippet setts.

Lite tror jag att det är att Federers överlägsenhet i popularitet är större i Sverige än den övriga världen. Att Djokovic är långt efter Federer och Nadal är självklart, var man än sätter sin fot, men det här indikerar att Nadal kanske inte är så långt efter Federer som vi här i Sverige kanske kan tro. Otroligt ovetenskaplig undersökning detta, men den här matchen vann i alla fall Nadal, precis som han vann de flesta andra matcher 2019.