Hawkeye imorgon – Vad ska jag lista?

Måndag idag vilket innebär att jag och Sladjan under förmiddagen försöker spåna ihop vad vi ska prata om i veckans Hawkeye som numera alltid spelas in på tisdagen för att sen komma ut tidigt onsdag morgon.

Det här är sista veckan då det känns lite torrt. Nästa vecka spelas uppvisningsturneringen i Abu Dhabi så då lär vi prata en del om det, och veckan efter det, avsnittet mellan jul och nyår någonting, då är det ju dags att börja försnacka det som händer i början av nästa säsong med ATP Cup och turneringen i Doha. Vilken sjuk förlorare turneringen i Doha blivit med ATP Cup:s intåg förresten. Normalt den starkaste 250-turneringen på hela säsongen med många av världens absolut bästa spelare. Den här gången får de istället samla ihop smulorna från de länder som inte är med i ATP Cup.

Men Hawkeye var det. I vanlig ordning, och särskilt den här veckan, vill vi ha hjälp av er med vad vi ska prata om. Skicka alla era förslag på ämnen och frågor till hawkeye@bethard.com så ska vi se till att ta med det i programmet.

Den här veckan skulle jag också vilja ge er möjligheten att lämna förslag på topplistor som jag ska göra. Skicka förslag på lämplig topp-5-lista eller liknande så lovar jag att knåpa ihop den till imorgon.