39, Filip Krajinovic

39, (40) Filip Krajinovic

Äntligen en någorlunda skadefri säsong för Krajinovic och plötsligt landade han där jag tycker han ska vara på rankingen, runt 40 i världen.

Djokovic har hjälpt honom mycket genom åren och han är faktiskt en extrem lightversion av Djokovic skulle man kunna säga. Om man skulle sitta och skala bort grejer från Djokovic i något år, då skulle det vara Krajinovic som blev kvar.

Bra forehand, bra backhand, står långt in i banan, duktig returnerare. Det är en väldigt bra tennisspelare det här. Men det finns baksidor.

Svag serve, vilket han skulle kunna komma undan med då han är så bra när bollen är i spel men tyvärr för hans spel är han en lat jäkel som är angränsande till dålig ute i hörnen, mestadels beroende på att han inte orkar försvara sig utan istället chansar sig ur kniporna. Det är egentligen hans enda stora problem. Att han är svag i hörnen och att han inte fattar vad som behöver göras där för att han ska bli bättre.

Sen tror jag han är rätt korkad rent allmänt, så det blir nog ingen bättring där heller.

Men en ruggigt bra spelare om han får spela matcher på sina villkor. När det gäller att stå och slå på en tennisboll, där finns det inga brister.

Inte en av mina favoriter kanske men kul och rättvist att han fick spela en hel säsong tycker jag för han är en riktigt bra spelare som inte riktigt fått chansen genom åren på grund av alla skador.