Snabbtitt på säsongens första speldag

Det är ju lite halvtråkiga tider, så är det bara, och därför kanske införgenomgångarna blir lite kortare än vanligt, för jag tror ju egentligen inte att så många av er kommer vara uppe hela natten och titta.

Midnatt är alltså vad som gäller för säsongens första match. Moldavien som Darcis möter där, inte så bra. Darcis ska lägga av efter Australian Open förresten så en av sista chanserna att se honom. Om man nu vill det. Han är väl inte den man helst sett spela de senaste 15 åren kanske, men en lång och ändå ganska bra karriär som tar slut.

Luktar väl 2-0 Belgien efter singlarna där, men rätt otroligt vad folk tror på skrällar inatt. Kolla oddset på Isner exempelvis, och på Goffin. Och på Tsitsipas. Totalt osannolika odds. Jag förstår inte alls vad det kan handla om.

Kanada kommer förstås slå Grekland, antagligen. Tsitsipas kompis är inte helt värdelös, och kanske att han kan vara bra nog för att de ska ha en liten minimal chans i dubbeln men knappast ändå. Tsitsipas får rikta in sig på att göra det så bra som möjligt i sina singelmatcher. Kul att se honom mot Shapovalov. Jag tycker han är mycket, mycket bättre, men det tycker som synes inte de som spelar.

Folk anser som sagt att Ruud har en rejäl chans mot Isner. Mycket märkligt. Det ska han inte ha. Helt oduglig på hardcourt, Ruud.

De här matcherna känns ju lite mer möjliga att titta på.

Bulgarien ska inte räcka till varken i andrasingeln eller dubbeln men totalt oduglig är han inte Kuzmanov. Så att han och Dimitrov ska kunna bjuda något slags motstånd i dubbeln, kanske. Men som laget är uppställt just nu så spelar de inte dubbeln. Jag tror inte Bulgarien har någon direkt idé om att de ska gå vidare från gruppen. Dimitrov-Evans rätt kul match där i alla fall. Jag tror Evans har en bra chans.

På tal om att tro på skrällar, nog för att man inte litar på Zverevs nivå riktigt, men han måste givetvis vara mycket större favorit än sådär mot De Minaur. Kyrgios ska slå Struff så borde kunna bli en avgörande, kul dubbel där. Antagligen Guccione/Peers för Australien och garanterat Krawietz/Mies för Tyskland.

Ryssarna borde stänga det där ganska enkelt. Fognini ska väl ha någon slags chans men nja, otroligt. Rätt fin match ändå, han trivs ganska bra med att spela mot Medvedev, Fognini. Det passar honom bra. Och de är kanske inte bästa kompisar riktigt.

Något sånt. Spretigt, men det blev lite sent det här och jag försökte raska av det någorlunda snabbt.

Sjukt kul att så många hoppade in i den nya Facebookgruppen förresten! Känns som att det var något som ni saknade. Om ni ännu inte gått med där, gör det, så pratar vi om tennis tillsammans. Ni hittar den här. 

idag spelade vi in ett avsnitt av Hawkeye, jag och Sladjan. Det kommer ut tidigt imorgon bitti så bara att hålla utkik på de vanliga platserna, Spotify, Itunes eller här på Bethard.