Inför onsdagens spel

Då var det lite mer ordning och reda. Dags att dra igång andra omgången och här har vi matcherna.

Rätt spelvänliga matcher här skulle jag säga. Evans till 1,71 och Sinner till 1,83, väldigt fint. Bara att köra. Och gör det i så fall till just de där oddsen här på Bethard. I vanlig ordning överlägsna odds, ingen annan är ens i närheten.

Querrey ska väl slå Berankis. Berankis har spelet för att utmana Querrey bra när bollen är i spel, men det finns ett moment i tennis som heter serve. Där kommer Querrey fira triumfer och det borde verkligen avgöra.

Pella är jag inte så säker på. Barrere verkar vara lite av de stora turneringarnas man på något sätt, och en väldigt bra chans att möta Pella som är mycket sämre än sin ranking. Pella är favorit, men det är absolut skrällvarning.

Evans borde trivas mot Nishioka. Nishioka har ingen kraft att tala om utan Evans kommer få möjligheten att attackera och nja, jag vet inte, hur ska Nishioka kunna försvara sig mot en så bra attackspelare i längden? Tufft.

Och så ska väl Sinner slå Fucsovics? Fucsovics fick väldigt mycket hjälp av Shapovalov men han har inte varit någon topp-50-spelare det senaste året och bättre än så är Sinner. Borde bli rätt rent och öppet spel där och då ska den bättre spelaren, som är Sinner, normalt vinna.

Ito. Vet ni vem Ito är? Förmodligen inte så många av er. Mycket mer medelmåttig challengerspelare än vad han är blir man nog inte riktigt. Han slog Gunneswaran, en annan otroligt medelmåttig spelare för att ta sig hit. Det är liksom ovärdigt att Djokovic ska behöva spela mot en sån här kille. Komiskt nog spelar de faktiskt ganska lika varandra. Det är bara det att Djokovic är bäst någonsin, Ito är det inte riktigt.

Paire ska vara lite småskadad vad det verkar. Synd det, känns som att det kunde bli en kul match. Och visst borde Paire annars ha en ruggigt bra chans att slå Cilic som inte varit bra på hur länge som helst. Man kan ju ha ett öga på den ändå, om Paire kan bjuda upp kan det bli kul. Väldigt formstark också, Paire.

Paul är rätt bra. Jag skulle inte vara så övertygad om att Dimitrov vinner enkelt där. Paul är en rätt tråkig spelare och jag tycker inte jättemycket om att se Dimitrov heller, men rätt bra spel kan det nog bli. Vi får se om Paul kan spela lite smart där. Då finns det en uppenbar skrällchans.

Garin har visat sig duglig mot servekanoner tidigare. Han är väldigt noggrann, det kan göra det lite jobbigt för Raonic. Känns osannolikt att Garin ska få ihop tre set dock då hans returer inte är särskilt bra men ett och två set kanske, det kan bli jämnt.

Polmans-Lajovic. Den kommer nog inte många se nej.

Mmoh ska inte vara bra nog riktigt. Fick Andujar, som har havererat igen på hardcourt i första rundan men Bautista är lite annat och det klarar man inte om man som Mmoh inte varit stekhet ens på challengertouren senaste året.

Hurkacz ska slå Millman tycker jag, annars blir jag besviken på honom. Förstår att folk oroar sig lite dock. Han var inte superbra mot Paire i Auckland och första omgången här imponerade inte alls. Millman är en bra bollmotare, men jag tycker ju att Hurkacz är så mycket bättre. Jag hoppas att Hurkacz kraft och talang besegrar Millmans megatråkiga motande. Men ingen given seger, det kanske var en superformtopp i ATP cup för Hurkacz. Eller ja, det kanske det var, men han har visat hela senaste året att han är en bra mycket bättre spelare än Millman. Borde passa honom ganska bra också. Jag tror Hurkacz. Och rätt kul match. Den ska vi se.

Fognini borde ju vilja följa upp sin sjuka vändning med en ny seger men orden borde och Fognini, de gifter sig inte riktigt så att säga. Thompson är en ganska slätstruken spelare som inte gör jättemycket själv. Det borde passa Fognini jättebra att få stå och panga på som han vill men som sagt, borde. Man vet aldrig. Fognini är en motsatsernas man. Nu förväntar man sig att han ska köra vidare och vinna. Det är ofta då det blir pannkaka.

Och så avslutar Federer mot Krajinovic. Krajinovic brukar bli väldigt liten när han möter de stora. Han har inte riktigt tuffheten i sig liksom. Men han är en bra bollare i högt tempo så spelmässigt borde han egentligen kunna stå emot hyfsat men som sagt, man brukar de väldigt liten och ynklig ut när han ställs mot såna här spelare och nja, räcker ju inte den här gången heller. Hoppas han kan göra det till en hyfsad match i alla fall.

Såja. Hanterbar mängd matcher. Det gillar vi. Det där kan bli en riktigt bra speldag.