Vad tror ni?

Jag kan ju erkänna att jag brottats lite i helgen. Inte bara med Coronaångesten som ligger där i bakgrunden och knuffar en mot att landa i slutsatsen att allt annat är oviktigt vad det än är man gör eller spånar på. Kort sagt, jag har haft lite svårt att hitta så mycket att skriva om, så jag har låtit er vara.

Men.

Häromdagen, det var väl i förrgår tror jag, var jag ute och åkte lite bil. Jag lyssnade på en podd som jag tyckte var rätt bra och när jag lyssnade på den kom jag fram till att jag skulle kunna göra en podd som jag tror skulle funka rätt bra.

Jag landade först i att det passar extremt dåligt att göra den just nu, men efter ett par dagar malande landade jag i att nej, det passar fullständigt perfekt att göra den just nu.

Vi ska se om jag kan få till tekniken till hundra procent. Det verkar finnas en app som sköter allting, men jag har inte lärt mig den helt och hållet ännu. Lite likt mig kanske, jag har bokat in fem avsnitt men vet ännu inte riktigt hur det ska gå till, men det ska lösa sig.

Så, vad är idén då?

Jo, jag har i flera år egentligen tänkt på att det är väldigt många, vad ska man kalla det. Kändisar skulle man kunna säga. Men man skulle också kunna säga liksom…bra människor, lyckade människor. Nej, intressanta människor ska man säga. Väldigt många intressanta människor. Som jag tycker är intressanta i alla fall. Har tennis som ett stort intresse vid sidan om det de är kända för eller duktiga på.

Med andra ord, jag tänkte göra en podd där jag sitter och pratar om tennis, och kanske lite annat också, vem vet, med folk som på olika sätt är ytterst intresserade av tennis. Det kan vara tennisspelare, tennistränare och så vidare, folk inom tennisen, men då ska det vara såna som faktiskt också är intresserade av sporten och inte bara har den som ett jobb. Men det kan framför allt vara personer utanför tennisen. Folk som ägnar sig åt andra sporter, åt tv, musik eller något annat som gör att man vet vilka de är. Bara man gillar tennis så och känns intressant är man en möjlig poddkompis till mig.

Jag har som sagt bokat in ett gäng avsnitt redan och tanken är att den jag gör ett avsnitt med ska skicka mig vidare till nästa person jag ska göra ett avsnitt med, men den kedjan kommer garanterat brytas. Alla kommer ju säga Federer och säga åt mig att skriva till honom på twitter.

Så, förslag? Vilka ska jag göra det med? Om man passar in får man mycket gärna nominera sig själv. Om man har bra idéer på genomförbara personer, gärna med kontaktuppgifter så är det också bra.

Och jodå, Hawkeye kommer rulla på precis som vanligt. Det här är bara ett försök för mig att komma runt den där meningslösa känslan gällande skrivandet och göra något som kanske kan roa folk lite under denna miserabla tid.

Ni har kommentarsfältet här eller så kan ni skicka mail till mig med förslag, david.thorstensson@raketech.com funkar bra då.

Och även givetvis, säg gärna något i kommentarerna om ni tror på det, om ni kommer lyssna, eller om det bara låter skit. Båten är ju inte sjösatt ännu så vi kan fortfarande sänka den, så att säga.