Värdig inledning på gräsuppehållet

Igår blev Wimbledon inställt, och i dagarna lär hela grässäsongen ställas in officiellt. Med andra ord, vi lär väl kanske få se tennis om ett drygt halvår i alla fall, men grästennis, då snackar vi mer än ett år bort. Inte så kul för Djokovic som väl har Wimbledon som sin kanske säkraste slam. Och mindre kul för Federer som bara kommer vara några månader yngre än 40 år när det är dags nästa gång. Inte så kul för någon om man ska vara ärlig.

Men kommer ni ihåg det här, i somras. Jag minns det som om det var igår i alla fall.

Vilken värdig inledning på gräsuppehållet det var, såhär i efterhand, och hur står sig egentligen den här matchen när vi snackar tidernas bästa gräsmatcher? Och tidernas bästa matcher rent allmänt.

Visst kan man få drömma sig tillbaka ändå. Så mycket större möjligheter än så har vi inte just nu.

Vilken match det var. Och Federers matchbollar kan man fundera hur mycket som helst kring. Han kunde gjort det annorlunda på så oerhört många sätt.

Om man har sådär riktigt grym inställning kan man faktiskt se hela matchen och helt ärligt, det känns ju faktiskt som något man skulle kunna få för sig att göra dessa dagar någon kväll när man har det riktigt tråkigt. För någon sekund kanske man glömmer att det är en gammal match, vem vet.