Novak ångar på

Jag tror att vi kommer få det svårt att hitta tillbaka till varandra efter det här faktiskt, jag och Novak.

Någonstans så har jag ju varit fullt medveten om att han inte riktigt är den man helst hade velat hänga med utanför tennisbanan sen tidigare men jag har liksom stött bort det på något vis, för jag har kanske förblindats av det som hänt på banan. Jag har möjligen blockerats av att maniskt försöka förklara för folk hur överlägsen han är på tennis och därmed missat att jag faktiskt inte tycker om honom. För helt ärligt, jag tycker det är svårt att tycka om honom nu när allt fokus i det man får höra om honom hamnar på det som händer utanför tennisbanan.

För det första måste man väl åtminstone notera hybrisdelen i detta. Han ska starta en talkshow helt enkelt. Det skulle väl vi alla vilja ha kanske, men de flesta av oss landar ändå i att det kanske inte är vår uppgift riktigt.

Och sen är det ju det här. Han skiter i det blå skåpet, Novak. Jag säger sällan att något är det värsta jag vet. Det är många som använder det uttrycket kring ganska mycket. Men säg såhär, det finns få saker som jag tycker sämre om än när folk försöker lura andra människor kring medicin och hälsa. När man är sjuk är det vetenskap som gäller, punkt. Det finns inget utrymme för flum. Det är för farligt. Man ska lyssna till de som är experter på området. Kanske inte en enda. Det finns knasputtar inom alla områden. Det därmed knasputtar som är både läkare, forskare och professorer också. Men tittar man på den stora bilden, tar in informationen från den samlade vetenskapen, då får man facit på hur det ligger till. Vad vi vet än så länge och sen rättar man sig efter det. Det finns inget utrymme för att säga emot eller ha egna idéer där. Det är farligt.

Djokovic har tidigare pratat om det här med vaccin, att han inte kommer vaccinera sig mot coronaviruset om inte någon tvingar honom, typ. Jag orkade knappt läsa på kring det, om han hade någon motivering kring varför, jag blir bara för arg av det. Men jag vet vad dessa foliehattar brukar ange som anledning och det är allt från eventuella biverkningar till att det inte är bra för kroppen och det finns till och med de som tror att ”medvetandet” påverkas. Frågan man dem lite ytterligare om det kommer det ofta fram att de tror att de som bestämmer i världen tryckt in något slags svårdefinierat chip i vaccinet som gör att de kan övervaka folk och att man till slut då i princip förvandlas till en robot av alla övervakningssystem man har i kroppen.

För övrigt min dröm det där. Att ha ett chip i kroppen så någon annan kan hålla koll på om man är frisk eller inte.

Hur som helst, nu är det en annan gren av det här som jag tycker så otroligt dåligt om.

Som sagt, är man sjuk behöver man mediciner. Konstgjorda mediciner som är skapade för att läka kroppen. Man behöver inte växter, blommor, eller någon som hypnotiserar en. Det blir man inte frisk av. Man blir frisk av mediciner som forskats fram av folk som vet vad de håller på med. Man behöver inte en knallhatt till läkare, som den här Dr Zarko verkar vara som spånar på lite egna alternativ. Han är säkert inte ens läkare den här Dr Zarko. Det brukar ofta vara det gemensamma för dessa hittepåmänniskor. De har inte bara farliga och dumma idéer, de ljuger också ofta om sina titlar.

Nu blev det kanske lite väl mycket hat åt ett håll här, men med tanke på hur många av er anser att jag särbehandlat Djokovic positivt de senaste åren, ni borde väl åtminstone ha överseende i alla fall för det här gör mig verkligen på riktigt dåligt humör. Att han är så pass knäpp som han är. Jag tycker inte om det.