Lek med nån i din egen ålder

Att dissa någon är lite av en konstart. Vissa är bra på det, vissa tycker om att göra det, vissa tycker det är jobbigt, och det finns ju också de som är ganska dåliga på det.

Och så finns det de här. De riktiga mästarna. De som superdissar folk, fast de inte ens försöker. Jag visste inte att Nadal var en sådan mästare på området.

Bakgrunden är att Kyrgios häromdagen bjöd in Nadal till att köra en livesändning på Instagram med honom. Han var superpeppad och tycker att liksom nu kör vi, nu sluter vi fred. Vilket i sig är ganska kul då jag inte tror att Nadal anser att de har någon direkt fejd. Han bryr sig nog inte så mycket om Kyrgios då Kyrgios inte riktigt är en spelare som konkurrerar med Nadal så att säga.

Men det blev dissen, och jag tycker ju det är roligt.

Underförstått säger ju Nadal att det är bättre att Kyrgios leker med barn i sin egen ålder eller om man så vill, han kan återkomma när han blir vuxen så kanske de kan prata med varandra då.

Man blir ju lite nyfiken på hur det hade gått dock. Hade Kyrgios skärpt sig? Jag tror det, och han hade sen troligen blivit snäll mot Nadal och pratat om honom som en förebild. Men man ser ju onekligen också möjligheten framför sig att Kyrgios skulle sitta och göra sig rolig på Nadals bekostnad utan att Nadal med sin något tveksamma engelska förstått det. Det hade inte blivit särskilt trevligt.