Thiem med vänner

Otroligt faktiskt. Det finns verkligen ingen information om det. Eller så är jag en rätt usel googlare. Oklart vilket. Möjligen en blandning. Men idag börjar ett gäng riktigt vassa träningsmatcher. Tråkigt bara att det som sagt inte finns så mycket mer info om det än att de ska spelas.

Ska vi gissa lite då?

Grus kanske?

Österrike kan man väl gissa?

Någon slags gruppspel kanske?

Det borde väl ge sig framåt dagen. Matcherna ska tv-produceras. Var det sänds är mer oklart.

Klart är i alla fall att matcherna ser vassa ut. Thiems seven men, ska det heta. Men som synes är de åtta. De kanske kom på att sju inte är någon bra siffra för att spela tennis. Det är lite enklare om man är ett jämnt antal så gissningsvis fick väl Thiems kompis Novak hoppa in för att fylla den sista platsen.

Det var bra toppar i Adria tour. Det var rätt okej bredd i lagmatchen i USA i helgen. Men om man snackar toppbredd måste väl det här vara det bästa hittills sen uppehållet startade. Åtta spelare där Novak visserligen inte är någon höjdare kanske, men sen är det Ruud som är sämst, och han är ju rätt bra. Struff näst sämst, och han är rätt nära att vara topp-30 i världen. Sen fem topp-20 spelare på det. Som sagt, grymt hög nivå.

Jag får återkomma när den här företeelsen nått ljuset, när det finns mer att berätta. Men kul tennis under dagen, det ser ut som det kan bli det.