Djokovic tittar till hittepåpyramiderna

Att Djokovic blivit galen. Eller att jag anser honom ha blivit galen i alla fall. Det har nog inte undgått någon. Men han kör bara på. Det finns inga stopp längre.

Jag kan tyvärr inte plocka fram vilket avsnitt det var, men den som har minnet med sig minns att jag och Sladjan pratade om det här i Hawkeye, kan det varit förra sommaren kanske. Sladjan hade varit i Bosnien och gick och skulle titta till det här. För att sammanfatta det väldigt kort tror jag det var någon ytterst avlägsen släkting till honom som kör det, de delar i alla fall efternamn.

Och vad är det då?

Jo, kort sammanfattat anser han, Semir Osmanagic, att det finns pyramider i Bosnien på den här platsen. Det är bara det att de inte syns, och inte finns, men han tycker att de finns där. Ganska annorlunda som sagt. Det går säkert att googla sig till mer info om det men jag tycker i alla fall att det hela kändes ganska galet när jag fick det beskrivet för mig.

Som klippt och skuret för Djokovic alltså som under helgen gick på en guidad visning för att titta på pyramiderna. Som alltså inte finns.