Idag startar Cincinnati

Dåså, mina vänner. Ett halvår någonting sen sist, men idag drar så tennisen igång. Otroligt egentligen. Nu kommer det börja vara turneringar varje vecka igen, och det känns direkt osannolikt att fler turneringar ska ställas in. Vi har långt ifrån tagit oss igenom misären totalt sett, men när det gäller tennisen är vi nu i alla fall ute på andra sidan.

Återstår att se hur det kommer funka utan publik men jag tror det kommer gå hur bra som helst.

Inga av de absolut största spelarna som spelar idag, men väldigt bra och framför allt jämna matcher ändå.

Vi går igenom de matcher som jag ser som mest intressanta. Notera också oddsen. Nu när topptennisen är tillbaka så är också Bethards högsta odds av samtliga spelbolag på alla stora tennismatcher tillbaka. Omkring 98% återbetalning på de här matcherna. Världens största spelbolag har 93%. Blir rätt stor skillnad i längden det. Så om man nu vill spela, då ska man göra det här. Vill man inte spela, då ska man däremot inte göra det här eller någon annanstans. Absolut inte.

17:00 De Minaur-Struff 1,59-2,60 Bethard

Tycker den här matchen känns spännande. Två spelare som är på väg spikrakt uppåt. Rätt betydande skillnad dock. Det skiljer 10 år i ålder mellan dem. Struff blommar sent kan man utan överdrift säga.

De Minaur brukar ha lite svårt att komma tillbaka efter sina skadeuppehåll. Nu har han inte varit skadad, men ett uppehåll har det ju varit. Struff är den av dem som spelat lite mer under uppehållet och borde ha lite bättre matchform.

Struffs pangande mot De Minaurs försvarsmur. Jag tycker det finns alla möjligheter till att det här ska bli ruskigt välspelat. Det gäller nog att De Minaur vågar slå till bollen lite grann, annars tror jag Struff kommer panga bort honom.

18:30 Edmund-Anderson 1,59-2,60 Bethard

Exakt samma odds som i den första matchen. Jag skulle säga att skrälloddsen är intressanta i båda matcherna. Vill man ha alla mina speltips ska man förresten dra mig ett mail på davids@tennistips.nu och fråga om man vill vara med.

Vad tror vi om Anderson då? Väldigt svårt att veta så klart. Det man dock ska säga är att han egentligen inte kommer tillbaka från skada här utan han spelade ju i början av det här året. Om han var redo då kan väl diskuteras men han har fått väldigt bra med tid för att träna nu.

Edmund är i min värld inte särskilt bra. Anderson är mycket bättre. Återstår att se vilket skick Anderson är i.

Att de är två av de absolut tråkigaste spelarna får man väl försöka tänka bort för det är en riktigt bra match.

20:30 Tiafoe-Murray 2,20-1,77 Bethard

Jag har sett några klipp på där Murray tränat i veckan och alltså, han är som ett kassaskåp som försöker stappla omkring på banan. Jag tror man ska ta väldigt lätt på hans titel i Belgien i höstas. Jag tror inte att han är nära att kunna hävda sig. Han kommer hamna i ett läge där han får välja mellan att vara bland de bästa dubbelspelarna eller bara lägga av för att han ska vara så mycket mer än en atp-spelare i mängden i singel, jag tror det inte.

Men hoppas jag har fel så klart. Hoppas han krossar Tiafoe ikväll och går långt den här veckan.

22:00 Raonic-Qurerrey 1,74-2,25 Bethard

Så kan vi väl avsluta med lite servande.

Märkligt faktiskt. På deras sex matcher har de bara spelat fyra tiebreaks. Förefaller ju rätt obegripligt med tanke på att båda två mest bara kan serva men förvånansvärt ofta blir det just så när två servekanoner möts. De klarar inte av att hålla ordning på skallen.

Kul spel? Nja.

Dagens bästa match rent kvalitetsmässsigt? Antagligen.

Det blir kul det här mina vänner. Äntligen!