Tisdagen i Cincinnati

David har fått Corona, 2,30. David har fått en vanlig bonnaförkylning, 1,70. Det går bra att placera era spel nu.

Frågan är vad man egentligen hoppas på. Det måste ju vara jävligt skönt för er som haft det att sen bara, åtminstone i någon utsträckning, kunna sluta tänka på skiten. Samtidigt som det ju vore rätt tråkigt att dö, och förkylningar dör man ju sällan av.

Jag försöker mest förklara varför det inte kom någon sammanfattning i morse. Jag var lite trött. Nu känner jag mig dock lite mer på banan. Värkisar är en rackarns bra grej.

Nåt av värde från igår då?

Jag såg de tidiga matcherna, innan de lite bättre spelarna klev in. Det hände väl ganska lite men helt ärligt, det är ju så kul att tennisen är igång att man liksom smygnjuter av att se spelare som Schwartzman och Bedene möta svagare motståndare. Jag antar dock att ni som kollade även senare under kvällen fick lite bättre underhållning. Noterbart att de bra spelarna håller väldigt bra hittills. Rublev rök visserligen igår men jag vet inte, någon stabil toppspelare är han väl ändå inte ännu.

Vi börjar ladda inför kvällen istället och här är matcherna som jag tycker förtjänar att lyftas idag.

17:00 Raonic-Evans 1,64-2,45 Bethard

Matcherna börjar redan bli såhär pass bra och då är detta inget som sticker ut idag. Matcherna är kvalitativa kanske inte rakt av, men många.

Spelar inte så lika de här två va? Ella ja, egentligen gör de ju det. De försöker vara offensiva, de vill inte ha alltför långa bollar, de har ganska taskigt försvar.

Men sen är ju skillnaden att Raonic kanske är världens numera bästa servare. Eller är det Isner fortfarande? Troligen Isner, men efter Karlovic frånfälle är Raonic tvåa. Evans, han har ingen serve.

Jag tror det blir för jobbigt för Evans det här. Dels saknar han räckvidden för att riktigt når Raonic missiler men också, hans offensiv är bra, men han har ganska små marginaler i spelet och spelar han sitt normala spel kommer chanserna komma för Raonic medan Evans nog inte kommer få några direkta chanser.

Jag kommer kolla på den matchen klockan 17 men även Medvedev-Giron och Felix-Sandgren då. Inga dumma matcher det heller. Giron är förstås alldeles för dålig men Sandgren var bra igår och kan nog bråka lite med Felix så den kan bli bra.

18:30 Shapovalov-Struff 1,68-2,35 Bethard

Spännande det här. Extremt offensiva spelare som hela tiden kommer slåss om att vara den som slår först för båda två avskyr att försvara sig. Shapovalov är den något vildare av de två. Han funderar inte innan han chansar och i den här matchen tror jag det kan bli helt avgörande. Shapovalov kommer i större utsträckning var den som tar lägena oavsett om de finns eller inte medan Struff riskerar att hamna lite på bakfoten.

Om Shapovalov har en hyfsad dag tror jag kan vinner. Jag tror också spelet kan bli väldigt sevärt.

Ingen brist på bra matcher klockan 18:30 heller. Schwartzman-Opelka, mycket intressant om än kanske inte så kul spelmässigt. Khachanov-Carreno Busta, två tråkiga spelare men väldigt hög nivå på matchen. Och så spelar Isner mot Millman. Lite intressant att se var Isner står kanske.

20:30 Zverev-Murray 1,52-2,80 Bethard

Vilken möjlighet för Murray. Ingen förväntar sig särskilt mycket och han får chansen att möta den av toppspelarna som är sämst, lättast att slå, eller hur man nu vill kalla det. Zverev är inte särskilt bra för att vara en topp-10-spelare och även om jag inte tror Murray är bra nog, det ska bli intressant att se.

Zverev har inte direkt den skarpaste offensiven här i världen och jag hoppas Murray tar på sig det gamla hederliga blåstället. Han är inte så snabb längre så jag vet inte om det funkar nu för tiden men det hade varit kul att se Murray ställa sig och mota boll mot Zverev. Zverev skulle mycket väl kunna bli både vansinnig och extremt osäker.

Jag tror Murray bara är för dålig, men jag ser framemot matchen.

22:00 Djokovic-Berankis 1,08-10,25 Bethard

Man kan liksom inte hoppa över Djokovic. Även om det är en ickematch. Berankis är en spelare som varje år samlar enorma mängder poäng på challengertouren men som aldrig riktigt håller på atp-touren. Hans spel passar mot sämre spelare men när han får för mycket längd och för mycket tryck på sig bara fladdrar han iväg.

Givetvis dock, vi får se hur Djokovic ser ut. Alltid något.

01:00 Thiem-Krajinovic 1,16-6,45 Bethard

Lite lurig öppningsmotståndare för Thiem. Krajinovic är en vass spelare numera som kan bolla i högt tempo. Thiem kommer inte behöva vara på topp för att vinna, men en viss nivå kommer han absolut behöva hålla. Ska någon av de riktigt stora ryka idag tror jag det är Thiem faktiskt, även om det så klart ska till en del för att det ska hända.

Okej tennisdag det där va? Jag tycker nog det. Mycket nöje.