Inför tisdagen i Cincinnati

Vad har vi idag då tro? Vi har rätt vass tennis, så klart.

17:00 Goffin-Struff 1,71-2,30 Bethard

Rätt bra odds på Goffin får man säga. Jag tycker det var bra i morse när det var 1,63 någonting också. Nu, mycket bra.

Det betyder inte att jag på något sätt ignorerar Struffis. Jag tycker han är så sjukt bra men han är uppe och rotar på en hög nivå nu och är han bra nog för att ges en så rejäl chans mot topp-10-Goffe? Jag är lite tveksam.

Det blir högt tempo här också. Precis som det var mot Shapovalov igår för Struff. Lite annorlunda här dock. Här har Struff den överlägsna kraften, men han har absolut inte den bättre säkerheten. Tvärtom mot igår. Jag tror att Goffin kommer bli lite för säker i spelet för Struff men Struff har serven, det kan betyda en del. Intressant match.

Samtidigt spelar Medvedev-Bedene också. Jag tror kanske inte den blir så supersevärd dock utan jag tror mer att Medvedev styr matchen ganska lugnt och fint mot en vinst.

19:35 Berrettini-Opelka 1,68-2,35 Bethard

Man ska ju prenumerera på mina mail för att få mina spel, men jag kan ju inte hålla mig. Hur fan kan Berrettini stå i 1,68 mot Opelka? Snälla nån. Han är inte bra Opelka.

Okej. Han är topp-40 i världen. Han är bra. Men jämfört med Berrettini är han värdelös.

Berrettini servar bra nog för att Opelka inte ska få bollen i spel så mycket mer än vad Berrettini får i Opelkas serve. Berrettini är extremt noggrann och ger inte bort något. Opelka är helt chanslös när bollen är i spel. Jag kan verkligen inte se hur Opelka ska vifta sig till vinsten här men oddsen ljuger väl sällan, sägs det.

Intressant match såtillvida att jag vill veta om jag har rätt eller inte.

Samtidigt spelar Djokovic mot Sandgren och Sandgren kan inte hitta på något, eller? Jag kommer i alla fall inte börja titta på den, för utgångsbudet är att Djokovic bara promenerar hem den men man kan ju ha ett öga på livescoren.

21:30 Tsitsipas-Isner 1,35-3,65 Bethard

Tsitsipas klarade det väldigt bra mot Anderson. Nu en värre servekanon, men ändå, det betyder något. Han är noggrann, Tsitsipas, och det gör nog att han klarar servekanoner bra.

Isner var högst medelmåttig mot Millman igår och även om han kan höja sig till den här matchen, den nivå han visade igår alltså, den räcker verkligen inte till en vinst över Tsitsipas.

Men Isner har skrällt på amerikansk mark förut kan man ju säga, så man ska verkligen inte ignorera matchen.

22:30 Raonic-Murray 1,58-2,55 Bethard

Intressant chans för Murray. Han är som många vet extremt bra mot servekanoner. Han hade en gång troligen världens bästa returer. Nu har Djokovic kört om honom, men returnera kan han och lite skakig är nog Raonic.

Samtidigt Raonic, han är ju den som imponerat mest på mig hittills i turneringen och hur bra Murray än returnerar, det är liksom nästan så att det inte går att göra så mycket åt Raonic missiler.

Det blir inget kul spel, men det ska bli mycket intressant att se hur de står sig mot varandra. Och visst hoppas man innerst inne att Murray bara ska fortsätta vinna.