Frivisning

Vi kan väl göra såhär idag. Franska Öppna-kvalet startar under förmiddagen. Jag har tyvärr ingen möjlighet att skriva en episk genomgång av kvallottningen. Tänk på att jag är permitterad och bara får jobba 20%.

Men vi gör såhär istället. Vet faktiskt inte om jag gjort såhär förut någon gång, men vi kör en frivisning av de speltipsmail som jag skickar ur till folk. Idag enbart med matcher från Franska Öppna-kvalet, och med några i min mening otroligt intressanta högoddsare.

Vill man alltid vara med på detta ska man dra ett mail till davids@tennistips.nu.

Och givetvis, jag tittar in senare och försnackar finalen i Rom.

Jag tog bort namnen på spelbolagen i de fall Bethard inte var högst. Vi vill ju inte att det ska stå något annat här på Bethard liksom, men faktum är att de flesta av dessa matcher har högre odds på andra ställen beroende på att Bethard ännu inte kommit ut med sina odds på dem. Alla matcher som det står Bethard efter, där har Bethard högst odds av alla spelbolag på den spelaren. Över hälften får jag det till. Om man spelar på tennis, då ska man alltid börja hos Bethard. Att få absolut högst odds, det är viktigt det.

Så, håll tillgodo. Dagens alla speltips från Franska Öppna-kvalet.

10:00 Blancaneaux-Eubanks 1,49 bethard

Eubanks har knappt spelat på grus och ska passa honom uselt. Blancaneaux ska vara helt överlägsen.

9/10 units.

10:00 Giustino-Marterer 4,75 bethard

Enormt överskattad här, Marterer. Han gick jättebra på hög höjd häromveckan men nu har han inte hjälp av någon höjd längre och inte en chans att han är stabil mot en så pass bra spelare som Giustino.

10/10 units.

10:00 Kudla-Couacaud 1,95 bethard

Båda två mycket svaga på grus så underlaget kvittar. Kudla mycket bättre spelare och blir på det favoriut.

8/10 units.

10:00 Lacko-Otte 7,00 bethard

Folk glömmer det de vill glömma och minns det de vill minnas. Lacko gjorde det riktigt bra på grus med sina mått mätt för ett par veckor sen. Otte har varit fantastisk den senaste månaden. Skiljer det något mellan dem kvalitetsmässigt? I så fall till Lackos fördel. Otte är favorit på form och underlag men 7 gånger pengarna, enormt högt.

9/10 units.

10:00 Rola-Moroni 2,70 bethard

Rola är den bättre spelaren av de här två och har gjort det bra i franska förut. Mycket tunn favorit här, Moroni.

10/10 units.

10:00 Ficovich-Nakashima 2,45 bethard

Nakashima har aldrig spelat en professionell match på grus. Då kan det mycket väl vara så att det inte spelar någon roll att han är mycket bättre än Ficovich.

8/10 units.

10:00 Kamke-Polmans 2,70 bethard

Skiljer i min värld ingenting till Polmans fördel här. Han är bättre rankad men de är jämnbra och Kamke ska ha fördel av underlaget.

10/10 units.

10:00 Roumane-Blanch 2,95 bethard

Otroligt ostabil, Blanch. Han har hög kapacitet poå grus, men oftast är det bara inget bra. Roumane är en lika bra spelare och har hemmaplan. Vidöppet.

9/10 units.

10:00 Lorenzi-Van de Zandschulp 2,10 bethard

Lorenzi är inte den spelare han en gång var och han är troligen inte direkt bättre än Van De Zandschulp men Van de Zandschulp är svag på grus och Lorenzi är klar favorit.

9/10 units.

11:30 Ilkel-Gunneswaran 2,70 bethard

Spelade dåligt förra veckan båda två. Formsvaga båda två. Gunneswaran är högre rankad men så mycket bättre? Tveksamt. Ingen av dem bra på grus. Känns högst oberäkneligt.

8/10 units.

11:30 Jung-Watanuki 1,69

Watanuki har totalt katastrofala siffror på grus. 0-7 på futuretouren, då är det inte bra. Jung behärskar gruset och lär vinna enkelt.

9/10 units.

11:30 Masur-Martinez 5,00 bethard

Jag tror verkligen att Martinez kommer börja gå på nitar. För bara ett halvår sen hade det här känts som en jämn match. Nu har Martinez en jäkla form men jag kan inte tro han är stabil på den formen.

8/10 units.

11:30 Giannessi-Petrovic 2,50

Petrovic vinner många matcher numera men jag har svårt att komma runt att Giannessi är en märkbaret bättre spelare än honom och 2,50, det ska spelas.

8/10 units.

13:30 Gojowczyk-Klizan 2,85

Klizan har inte varit bra senaste tiden. Han har förlorat mot nästan alla. Gojowczyk är inte bra på grus men han är en bättre spelare än Klizan och har Klizan en lika dålig dag som senaste tiden, då finns alla chanser.

8/10 units.

13:30 Bemelmans-Kovalik 4,95 bethard

Bemelmans känner sig inte chanslös här kan jag säga. Han ser sig nog som att han är rankad ungefär där Kovalik är, runt eller utanför de hundra bästa och han har också kapacitet för det. Kovalik väldigt ojämn på slutet, Bemelmans är inte bra på grus men har spelat okej senaste veckorna. Jätteodds.

9/10 units.

13:30 O’Connell-E.Ymer 2,85

Är Ymer ens bättre än O’Connell? Väldigt tveksamt, troligen inte. Rankingen ljuger inte. Ingen direkt fördel av underlaget heller. Tveksamt vem som är favorit som sagt och superodds.

10/10 units.

13:30 Torpegaard-Sock 2,51

Det fanns en tid då Sock kunde spela på grus men numera när han inte kan röra sig, då lär det inte går. Torpegaard är troligen favorit här.

9/10 units.

15:00 Clarke-Bagnis 3,90

Väldigt jämna spelare det här. Underlagsfördel för Bagnis som kanske har lite form också men snälla nån. 2,50 är korrekt.

10/10 units.

15:00 Donskoy-Vilella Martinez 3,10

Donskoy har ingen bra form men han har också haft tufft motstånd. Nu enklare. Donskoy är den bättre spelaren, underlagsfördel och bättre form på Vilella. Öppen match.

9/10 units.

15:00 Ito-Milojevic 6,70

Otroligt det här ändå. Ito är en bättre spelare än Milojevic. Sen går folk så enormt hårt på att Ito normalt inte spelar på grus och visst, det gör Milojevic till favorit men Ito har spelat på grus, han kan det någorlunda och som sagt, det är svårt att helt bortse från att han är bättre än Milojevic.

10/10 units.

15:00 Moriya-Mölleker 5,30

Samma sak här. En bollande japan som kanske inte spelar mycket på grus, men han kan det. Mölleker är totalt under isen. Det är en jättechans för Moriya dte här.

10/10 units.

15:00 Karlovic-Rubin 2,47

Jag tror grus kommer vara Karlovic bästa underlag framöver nu när han inte hinner med längre. Rubin är okej på grus, men Karlovic är nog den bättre av de här två fortfarande och svårt att få Rubin till favorit här.

9/10 units.

Privacy Preference Center