Inför Rom-finalen

Så ska vi ta Rom i mål också. Lite sådär i skymundan av Franska Öppna-kvalet där Elias Ymer ser ut att krångla sig vidare till omgång två. Det ser dock inte bra ut överhuvudtaget.

17:00 Djokovic-Schwartzman 1,19-5,70 Bethard

17:00 en måndag, det är en knepig tid, det måste jag ju säga. Jag hade förväntat mig en sen kvällsfinal idag. När Svarre dessutom fick spela en jättelång krävande semifinal igår, det blir ju helt otroligt orättvist det här.

Det känns ju som att Svarre kommer stånga sig blodig här. Intressant ändå. När man pratar om vilka spelare som är bäst i världen på att bolla så sätter jag alltid Djokovic först, och sen är det Nadal eller Svarre på andra plats. Han har tagit set mot Djokovic i två av de fyra mötena, men det har inte räckt hela vägen. Är han kanske bättre än någonsin nu? Kanske, vem vet. Och är Djokovic lite mer utsatt än han normalt är? Möjligt. Det ska i alla fall bli intressant att se hur Svarre står sig i bollandet.

Sen blir det ju svårt. Serveaspekten är inte helt ovidkommande. Djokovic servar rätt okej för närvarande, Svarre har ingen serve. Han måste med andra ord krossa Djokovic i spelet och det är det ju kanske inte så många som gör.

Jag tror det kan bli rätt enkelt för Djokovic den här men som sagt, spännande att se om Svarre kan utmana i de längre duellerna.