Grandslampodden!

Jag tror inte jag pratat så mycket om det här faktiskt. Oklart varför. För det här tror jag kan bli riktigt kul.

Varje kväll under Franska Öppna kommer jag och Nisse sitta och prata om tennis en stund och givetvis, absolut mest om just Franska Öppna.

Varför Nisse då, han kan ju inte allt om tennis?

Det kan han faktiskt inte. Men han älskar tennis och jag gillar honom, och någonstans så, det har väl alltid varit min grej lite grann. Jag gillar liksom inte att göra saker med folk som är alldeles för insnöade på tennis. Jag tror det blir klart bättre såhär, med något lite annorlunda.

Vi testar helt enkelt. Om ni och andra lyssnar så kommer vi säkert fortsätta under kommande slams. Men för nu kör vi under Franska Öppna. Första avsnittet kommer söndag kväll. Eller andra ska vi säga, för det första avsnittet, det kommer här. Vi pratar om lottningen, vi hade tänkt oss en knapp halvtimme eller så men när man har roligt, då går ju tiden ofta fort.

Podden finns överallt där poddar finns och har man en sån där äppeltelefon kan man lyssna här. Vi vanliga människor lyssnar på Spotify.

Gilla podden, följ podden, skriv kommentarer och recensioner och allt sånt. Det ligger nog lite i ert intresse också att sprida det här, för om fler lyssnar är chansen bra mycket större att vi kommer kunna hålla igång det längre än bara över Franska Öppna.