Inför söndagens åttondelar

Vi börjar väl som alltid dagen med att lyssna på podd va?

Och nu ingen tid att förlora. De första åttondelarna.

12:30 Nadal-Korda 1,02-28,50 Bethard

Lite intressant ändå hur Korda står sig. Om det kommer bli enstaka gem eller om han kommer kunna stå upp spelmässigt. Jag tror egentligen lite det senare, men det krävs då att han vågar stå kvar åtminstone i närheten av baslinjen. Om han fladdrar bakåt, som han gör ibland, då kommer det bli en i raden av Nadal och Djokovic matcher hittills där de knappt tappar gem.

12:30 Zverev-Sinner 1,50-2,90 Bethard

Spricker det för Zverev nu? Jag hoppas ju det i alla fall. Jag gillar Sinner, jag gillar inte alls Zverev.

Men han har ju en tendens att få med sig matcherna, Zverev. Inte på någon slags mental styrka utan det brukar bara lösa sig. Och det talar väl någonstans för att det blir så här. Sinner är redan en fantastiskt bra spelare, men det där med att få med sig matcher, där har han fortfarande en del att förbättra.

De är inte helt olika. Zverev är den bättre servaren. Men jag tycker att Sinner är den bättre bollaren. Det senare återstår dock att se. Han kommer i alla fall behöva vara bättre än Zverev i spelet, Sinner, annars vinner han definitivt inte.

Dagens match och mycket intressant i alla fall. Se den.

14:30 Schwartzman-Sonego 1,18-5,80 Bethard

Visst servar Sonego bättre än Schwartzman men spelar det någon roll? Han servar ju inte så bra att bollen inte kommer komma i spel så att säga.

Och när bollen är i spel, det kommer krävas en väldigt svag insats av Schwartzman för att han ska förlora. Men såna kommer ju ibland, lite för ofta om man frågar mig, så han ska inte se det som uppgivet på förhand, Sonego. Det är bara det att om Schwartzman är i vettigt skick, då kan inte Sonego göra något.

16:00 Thiem-Gaston 1,01-30,25 Bethard

Man vill ju tro att Gaston ska kunna hitta på något här men det kan han ju inte. Han är inte tillräckligt stor och stark, tillräckligt offensiv, för att kunna störa Thiem utan Thiem kommer få göra allt exakt som han vill, och att Gaston då skulle vara bra nog för att slå honom, det finns ju liksom inte.