Inför Nadal-Schwartzman

Man kan förstås välja mitt och Nisses försnack i ljud. Men nu är det en stor match, så givetvis, vi ska köra här i text också.

Podden kan man höra här, exempelvis. Eller på Spotify eller Podcaster, eller något sånt.

14:50 Nadal-Schwartzman 1,20-5,45 Bethard

Oddset på Nadal är på väg rakt uppåt. Vad det betyder vet jag inte, men folk tror mer och mer på Svarre ju närmare matchstart vi kommer.

Intressant känns det i alla fall, för helt kan man ju inte bortse från det som hände för ett par veckor sen. Det vore ett stort misstag.

Han träffade bollen bra den där dagen, Svarre men det gör han ju ofta. Det får man räkna med att han gör idag också.

Nadal var inte som bäst den där dagen och saknade kanske lite matchträning, men han har inte blivit testad mot något starkt motstånd sen dess, så i så fall gör han väl det fortfarande kanske.

Bra spel ska det bli. Det kommer bli ett fantastiskt bollande i den här matchen. Jag tror det avgörande blir vem av dem som oftast kommer ha övertaget, vem som klarar av att ligga på lite mer utan att säkerheten påverkas negativt.

Och det blir väl Nadal, eller?

Jag tycker inte det finns mycket hokus pokus alls här, därav ganska kort och menlöst införsnack. Det ska bli intressant att se vem av dem som är bäst på det de gör, mycket mer avancerat än så är det inte.