VamosRafa lever (förhoppningsvis ) länge än

Jag skulle ljuga om jag sagt något annat än att VamosRafas existens hängt lite grann i luften senaste halvåret. Jag har permitterat mig själv och inte kunnat jobba särskilt mycket, jag har på senare tid börjat jobba med en del annat, och spelbranschen har kanske inte blomstrat riktigt under den tid då idrotten och tennisen varit parkerad.

Men nu så, nu kommer goda nyheter här. För de flesta. Kanske dåliga nyheter för vissa också i och för sig men för de flesta av er, troligen väldigt goda nyheter.

Efter en sedvanligt extremt kort förhandling, vi brukar sällan krångla till det någon av oss, så är vi nu överens Bethard och jag om att vi kör på. Bethard vill satsa på tennis (det kommer ni märka framöver), jag älskar tennis, och vi har en gemensam bild om att vi kommer kunna få ihop något väldigt bra tillsammans.

Med andra ord, jag kommer sparka igång maskineriet på full gas igen, och läget kunde väl knappast vara bättre. Det är bara några dagar kvar tills atp-touren drar igång igen, och sen är Australian Open en dryg vecka bort.

Några nyheter då?

Ja, faktiskt.

Dels så kommer jag föra in dagliga speltips här på bloggen. Varje morgon kommer jag publicera ett eller att par speltips på dagens bästa odds. Jag tror många av er kommer uppskatta det. Jag har tidigare haft dessa på annat håll, men nu kommer jag koncentrera allt mitt skriva hit till bloggen.

Dessutom kan jag nog glädja en del av er med att Grand Slam-podden, den jag körde med Nisse Edwall under Franska öppna, kommer tillbaka. Där är väl kanske inte allt spikat om hur långsiktigt det kommer bli, men vi kommer köra den inför och under Australian Open med dagliga avsnitt. Det ska bli riktigt roligt om man frågar mig.

I övrigt, skrivandet fortsätter, ni kommer känna igen er. Det är väl år nummer 13 med bloggen det här, så ni borde vant er. I stort kommer det bli samma ruljans som vanligt, men kanske lite bättre, kan jag hoppas. Vi får se om det dyker upp något mer. Exempelvis skulle jag vilja få lite mer action i facebookgruppen www.facebook.com/groups/tennisen, så gå gärna med där bums.

Det var väl ungefär det. Nu kör vi!