Jättefin chans för polackerna

Då kör vi igång det som jag puffade för igår kväll. Hädanefter kommer varje dag inledas med ett av mig utvalt speltips. Man kan väl säga att jag plockar ut det bästa ur de spelmail jag varje morgon skickar till en utvald skara mottagare. Vill man vara med där så kan man för övrigt höra av sig till mig på davids@tennistips.nu.

Eller så hänger man med här alltså och här den första matchen.

17:30 Quimper hardcourt: Drzewiecki/Walkow-Guinard/Rinderknech 3,15 Bethard

Förhoppningsvis kan det kanske vara lite kul att läsa de här speltipsen och hänga med även om man inte spelar. Det kommer ofta vara lite mindre matcher då det ofta är där de bästa oddsen finns och vad kan vara roligare än att lära sig lite om sämre spelare.

Polacker mot fransoser här och som synes, jag tycker oddset på polackerna är bra.

Rätt dugliga challengerspelare i dubbel, Drzewiecki och Walkow. De är lite bakom de absolut bästa dubbelspelarna på challengertouren.

Fransmännen är klart kapabla. Rinderknech vann singeltiteln i Istanbul förra veckan och lär ta sig in på atp-touren i år. Guinard är en…dålig spelare. Men han har en vettig serve och blir därmed okej i dubbel.

Som sagt kapabla de här fransmännen. De har inte dubbel som sitt främsta fokus men går ofta långt eller vinner när de väl spelar på challengertouren. Lite tveksamt här kanske kring fokuset dock. Rinderknech vann som sagt förra veckan, han spelar singel innan den här matchen, och chansen att han tar lite lätt på det här är rätt stor.

Dessutom, så vansinnigt bra är de inte fransmännen att de ska vara så stora favoriter mot ett så pass dugligt par som de möter här.

Riktigt fin skrällchans helt enkelt och bra odds.

Spela bara om ni tycker om att spela, om det är något som ger er glädje och framför allt, spela bara för pengar som ni har råd att förlora. Jag lovar er, oavsett om ni vinner eller förlorar, det är inte kul om det är pengar man verkligen behöver som man spelar om.

Och givetvis, om ni spelar, gör det här på Bethard. Bethard har totalt sett högst odds av alla spelbolag på tennis och kanske ännu viktigare, om omsättningen på tennis är bra på Bethard så ökar det bloggens livskraft.