Köpfer spelas till fint odds

Det ska löna sig att vara inne på Vamosrafa ofta. Den här matchen spelas inatt svensk tid så lite snabba ryck men ja, gott om tid ändå om man är med i matchen.

02:00 Melbourne hardcourt: Köpfer-O’Connell 1,71 Bethard

Högst odds i världen på Köpfer hos Bethard liksom högst återbetalning på matchen hos Bethard av alla spelbolag på den svenska marknaden och jag tror även på den europeiska marknaden skulle jag säga. O’Connell står i 2,35. 1,71-2,35, vet ni hur många procents återbetalning det är? 99% är svaret. Jag tror faktiskt inte det är meningen riktigt, men ibland blir det 99% istället för 97-98% som man normalt ligger på och ja, då blir det så klart extra intressant.

Och så var det detta med vilken sida man ska välja.

Köpfer var i kvarten i Rom. På grus alltså. Trots att han ska vara rätt risig på grus. Sen hade han en tuff höst, men han är för mig en etablerad atp-spelare nu. Rankad runt 60 i världen, kanske inte riktigt så bra, men bra är han.

O’Connell har på något märkligt sätt krånglat sig upp till att nästan vara topp-100 i världen. För mig är han inte så bra och han har väldigt begränsad erfarenhet av spel på atp-nivå.

Jag tror dessutom att O’Connell med sina långa, stora svingar kommer bli lite tempotorsk här. Köpfer spelar nämligen väldigt fort.

Allt som allt, jag tror att Köpfer är ett klart snäpp bättre och han vinner till fina 1,71.