Travaglia är måndagens bästa spel

Ett speltips då inför den första speldagen. Ska man bara spela en match ska man ta den här.

07:00 Australian Open hardcourt: TravagliaTiafoe 3,65 Bethard

Svårt att förstå det här faktiskt. Travaglia var otroligt bra den här veckan. Absolut toppform. Han slog Querrey, Bublik och Hurkacz. Det är inte kattskit det. Han hade också Sinner på kroken i finalen i morse men det låste sig.

Han såg inte trött ut. Han var inte sliten. Jag tycker inte det finns någonting med hans fina insats den här veckan som talar emot att han ska prestera på samma nivå imorgon. Travaglia är också en spelare på så pass låg nivå att han liksom inte har råd att slappna av efter en bra vecka. Han måste fortsätta jaga pengar och rankingpoäng.

Tiafoe, ja han är ju en okej spelare någonstans utanför de 50 bästa i världen sett till spelstyrka. Det är mer än vad Travaglia generellt sett är, men man måste ju liksom värdera in Travaglias absoluta toppform. Travaglia är också en typisk formspelare. Han har långa perioder där han är kass, men när han väl prickar formen, då är han klart bättre än många andra spelare på hans nivå är. Kort sagt, han har kapacitet och nu har han prickat formen. Då är han farlig.

Tiafoe knapp favorit, inte mer än så.