Inför onsdagens spel

Andra omgången. Nu ska det bli roligare. Här godbitarna inför natten, morgonen och förmiddagen.

02:00 Wawrinka-Fucsovics 1,46-2,95 Bethard

3-1 i inbördes möten för Wawrinka. Han är förstås bättre men jag tycker också att det här borde passa honom rätt bra. Sen finns det stora frågetecken kring hur bra Wawrinka egentligen är numera men en normal dag ska han ju vinna.

Bra spel borde det kunna bli. Wawrinkas nötande ute i hörnen mot Fucsovics kontrande. Fucsovics har stått upp bra mot bättre spelare ett gäng gånger så han kommer inte vika ner sig. Vi hoppas på en rejäl match.

Vid 4-5 någonting spelar Thiem och Djokovic. Thiem möter Köpfer och Djokovic möter Tiafoe. Det är ickematcher tyvärr. Man kan absolut titta, men det finns absolut ingenting som talar för att det ska bli några rejäla matcher.

09:00 Kyrgios-Humbert 1,80-2,15 Bethard

Det blir rätt få matcher jag skriver om ikväll, för jag tycker man ska kolla på den här matchen. Sen kan man sitta och hoppa mellan matcher hela natten om man känner för det, det är mysigt, men det är liksom den här matchen som sticker ut.

Jag tror Humbert och jag tycker att Humbert är nattens bästa spel. Men samtidigt, jag hoppas ju någonstans att Kyrgios bara tänder till, krossar honom, och visar att han kan vara att räkna med även senare mot bättre spelare.

Det blir bra fart här. Det kommer smälla. Kyrgios står ju faktiskt gärna och bollar lite grann ibland, men när man möter Humbert är det väldigt viktigt att inte släppa in Humbert. Humbert är inte bra när duellerna blir långa. Han är osäker. Han vill och ska gå framåt hela tiden. Frågan är om Kyrgios kommer anpassa sig till det och söka lite snabbare avslut han också. Återstår att se, men det är väl inte varje dag som han anpassar sitt spel efter en motståndare riktigt.

Kyrgios servar bra, som bekant. Humbert returnerar bra, men inte fantastiskt. Samtidigt är ju Kyrgios en högst ojämn rackare, och det tycker jag talar för Humbert. Han kommer ta chanserna när de kommer. Samtidigt som han i allmänhet är väldigt stabil i egen serve, Humbert.

Jag tror det här blir turneringens bästa och roligaste match hittills. Se den, och ska något spelas, då är det Humbert.

Dimitrov-Bolt och Zverev-Cressy som sista matcher som startar 10:30. Det är väl Zverev-Cressy man ska se i så fall. Det ska faktiskt bli lite intressant att se hur Zverev hanterar det. Cressy springer på nät hela tiden. Zverev måste nästan ha en defensiv returposition, annars hinner han inte med. Så vad händer om Cressy går på nät då, ska Zverev passera honom från tre meter bakom baslinjen? Cressy ska vara alldeles för dålig, men någonstans innerst inne hoppas jag att han ska kunna pressa Zverev.